Yufkacı Muammer olayında şok iddia! Kadınları kendisine bağlamak için büyü yapıyor!

celikci

New member
Yufkacı Muammer olayında şok iddia! Kadınları kendisine bağlamak için büyü yapıyor!
Esra Erol'a katılan Mehmet Duman, 17 yıllık eşi Hamide Duman’ın ve aynı isimdeki eltisinin kaybolduğunu belirtti. Eşinin yufkacı Muammer olarak bilinen Muammer Ay'a kaçtığını belirten Mehmet Duman, “Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi” ifadelerini kullanmıştı. Canlı yayında gündeme gelen yasak aşk olayı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre çocuklarını geride bırakıp Muammer Ay’a kaçan eltilere Muammer Ay büyü yapmıştı. MUAMMER AY SAHTE HOCA!Canlı yayına katılan ve ismini vermek istemeyen bir kadın Muammer Ay hakkında ilginç iddialarda bulundu. Muammer Ay’ın sahte hoca olduğunu belirten kadın "Sözde Hoca olan Muammer ortalıkta dolaşıp yuvaları yıkıyor" ifadelerini kullandı. Yayına bağlanan başka bir izleyici ise "Muammer Ay benim kayınvalidemi 3 kere dövdü. Benim de yuvamı yıktı. Eşimin orada çalışmasını istemiyordum. Eşim 8 - 9 ay orada çalıştı. Benim eşim saf biri. Birinin dediğine kanan biri. Boşanmama neden olan kişi Muammer Ay" diyerek önceki konuğun sözlerini destekleyici şekilde konuştu. “ELTİM DE BENİMLE GELMEK İSTEDİ”Mehmet Duman’ın eşi Hamide Duran geçtiğimiz gün canlı yayına katılarak şu ifadeleri kullanmıştı, "Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir. Eltimi arayıp evi terk edeceğimi söyledim. O da ben de seninle gelmek istiyorum dedi. Çünkü o da evde baskı görüyordu.''

ALINTIDIR