Yufkacı Muammer ilk kez konuştu! “Burada kalırsa öldürürler dedi”

celikci

New member
Yufkacı Muammer ilk kez konuştu! “Burada kalırsa öldürürler dedi”
Esra Erol’un ATV’de sunduğu programda ortaya çıkan ‘ Yufkacı Muammer’ olayı tüm Türkiye’yi ekranlara kilitledi. İkisinin de isimleri Hamide Duran olan iki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer ilk kez konuştu. Yufkacı Muammer olarak bilinen Muammer Ay, Ordu’nun Fatsa ilçesinde yufkacı dükkanı işletiyordu. İddiaya göre yanında çalıştırdığı Hamide Duman ile gönül ilişkisi kurdu. Bu ilişki filizlenirken aynı isimdeki eltisi de iş yerinde çalışmaya başladı. “FATSA'DAN KAÇMAYA KARAR VERDİK”Yaşanan olayla ilgili Muammer Ay, şunları söyledi: "Hamide 9 ay önce yanımda çalışmaya başladı. Sonra eltisi de dükkana geldi. İki elti ile 7-8 ay birlikte çalıştık. Hamide ile aramızda duygusal yakınlaşma oldu, Fatsa'dan kaçmaya karar verdik. Bunun için tek gidebileceğimiz yer daha önce çalıştığım Antalya'ydı. Fatsa'dan Antalya'ya geleceğimiz zaman Hamide bana, 'Eltim Hamide'nin de gelmesi lazım. Burada kalırsa öldürürler' dedi. Ben de 'gelsin o zaman' dedim. 3 kişi birlikte Antalya'ya geldik." “HAMİDE DURAN’IN AİLESİNDEN 4 KİŞİ PEŞİMİZE DÜŞTÜ”Antalya’ya kaçtıktan sonra Hamide Duran’ın ailesinden 4 kişinin peşlerinden geldiğini belirten Muammer Ay, bu kişilerin 10 gün boyunca kendilerini aradıklarını belirtti. 10 gün boyunca kendilerini Antalya’da bulamayınca bu kişilerin Fatsa’ya döndüğünü belirten Ay, "Bizi bulamayınca 4 kişi Fatsa'ya geri döndüler. Sonra televizyona çıktılar" ifadelerini kullandı. MUAMMER AY, “HAKKIMDA ÇIKAN HABERLERİN TAMAMI YALAN”İki Hamide Duman ile ilişkisinin olmadığını sadece gözlüklü Hamide Duman ile ilişkisinin olduğunu belirten Muammer Ay birbirlerini sevdiklerini belirtti. Konuyla ilgili Muammer Ay şu ifadeleri kullandı, "Hakkımda çıkan haberlerin tamamı yalan. Küçük Hamide'nin çocuğu hasta imiş. Önceki gün gitmek istediğini söyledi. Ben de 'gidebilirsin 'dedim. Bizden ayrıldı. İstanbul'a gitti. Televizyon programına katılıp çocuğunun yanına gidecek." Muammer Ay, başlarına bir şey gelmemesi için sürekli yer değiştirmek zorunda kaldıklarını da kaydetti.

ALINTIDIR