Yüz yüze okullar ne zaman açılacak? 15 Mart'ta okullar açılıyor mu?

celikci

New member
Yüz yüze okullar ne zaman açılacak? 15 Mart'ta okullar açılıyor mu?
Okullarda yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, yüz yüze okullar ne zaman açılacak gibi soruların yanıtını uzun zamandan beri veliler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Korona virüs tedbirleri başladığı günden bu yana okullarından uzak falan öğrenciler artık geri dönmek ve ders başına geçmek istiyor. Peki yüz yüze okullar ne zaman açılacak? 15 Mart'ta okullar açılıyor mu? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı herkes tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından yani 15 Şubat tarihinde kademeli olarak okulların açılacağını söylemişti. Ancak bilim kurulu toplantısı sırasında bu konuda itirazlar geldi. Bilim kurulu okulların açılması konusunda 15 Mart tarihine önerdi. 15 Mart'ta okullar açılacak mı?Bilim Kurulu toplantısı sonrasında ise bir defa vatandaşlar 15 Mart'ta okullar açılacak mı sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Henüz 15 Mart tarihi kesinleşmiş değil ancak yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda net açıklama yapması bekleniyor.

ALINTIDIR