1
Shane Dawson, 2.2 milyon dolara aldığı konutu, Youtube’dan duyurdu.
2
4 bin metre karelik mesken, Dawson’ın nişanlısının konutundan 12 dakika uzakta.
“Kaliforniya’dan hiç bir vakit ayrılmayı düşünmedim. Orada büyüdüm. Ancak Colorado’ya gitme vakti geldi. Çok memnunum konutun ortasında kendimi daha yeterli hissediyorum” diyen ünlü Youtuber, görüntülerinde ırkçılık üzere konuklarda yaptığı latifelerle ünlü oldu. Tekraren skandallara niye olup özür dilemek zorunda kaldı.
3
Dawson’ın aldığı meskenin pahası aslında 500 bin dolardı lakin ünlü Youtuber, 2 milyon 200 bin dolar vererek rakiplerini saf dışı bıraktı.
Kayıtlara göre satış 13 Ağustos’ta gerçekleşti.
4
Meskenin 3 yatak odası, 2 banyosu, bilardo odası, bir ofisi bulunuyor.
5
1964 yılında inşa edilen konutun bahçesinde bir çeşme ve havuzda var.
Havuzda kurbağalar, balıklar ve nilüferler yer alıyor. Meskenin yanında bir de konuk konutu bulunuyor…. Kaynak Haber Küresel
Shane Dawson, 2.2 milyon dolara aldığı konutu, Youtube’dan duyurdu.
2
4 bin metre karelik mesken, Dawson’ın nişanlısının konutundan 12 dakika uzakta.
“Kaliforniya’dan hiç bir vakit ayrılmayı düşünmedim. Orada büyüdüm. Ancak Colorado’ya gitme vakti geldi. Çok memnunum konutun ortasında kendimi daha yeterli hissediyorum” diyen ünlü Youtuber, görüntülerinde ırkçılık üzere konuklarda yaptığı latifelerle ünlü oldu. Tekraren skandallara niye olup özür dilemek zorunda kaldı.
3
Dawson’ın aldığı meskenin pahası aslında 500 bin dolardı lakin ünlü Youtuber, 2 milyon 200 bin dolar vererek rakiplerini saf dışı bıraktı.
Kayıtlara göre satış 13 Ağustos’ta gerçekleşti.
4
Meskenin 3 yatak odası, 2 banyosu, bilardo odası, bir ofisi bulunuyor.
5
1964 yılında inşa edilen konutun bahçesinde bir çeşme ve havuzda var.
Havuzda kurbağalar, balıklar ve nilüferler yer alıyor. Meskenin yanında bir de konuk konutu bulunuyor…. Kaynak Haber Küresel