Yonca Evcimik: Süleyman Demirel 45 dakika nikahı bekledi

Tuncay

New member
Yonca Evcimik, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ isimli programa konuk oldu. Ünlü müzikçi, 1994 yılında Harun Özakıncı ile yaptığı evlilikten bahsetti.

“ENTERESAN BİR GECEYDİ”

Harun Özakıncı ile 1994-1997 yılları içinde evli kalan Evcimik, nikah günüyle ilgili bir anısını paylaştı: Süleyman Demirel ‘sen evlenince şahidin olacağım’ sıkıntısı…

“Düğünü Etiler’de yaptık. Süleyman Beyefendi benim şahidim, eski İstanbul Valisi Hayri Kozakçıoğlu da Harun’un şahidiydi. Nikah memurunu bekliyoruz, ortada yok…”

“Allah rahmet eylesin, Süleyman Beyefendi nikahın kıyıldığını goreceğim diye 45 dakika bekledi. Nikah memuru da gelemiyor, yollar kapalı, Cumhurbaşkanı bizde olduğu için! Sonunda geldi ancak enteresan bir geceydi.”

“ENTEL DANTEL İŞLERLE UĞRAŞTIN”

Evcimik, geçtiğimiz şubat ayında Harun Özakıncı’nın YouTube kanalına konuk olmuştu. Müzikçi, eski eşi ile geçmişteki anılarından bahsederken itiraflarda da bulunmuştu.

58 yaşındaki popçu, bir devir Özakıncı’nın saçını oksijenli su ile zorla açtığını lisana getirmişti. Programın bir kısmında eski fotoğrafları yayınlayan Özakıncı’ya reaksiyon gösteren Evcimik, “Sen kendi değerini bilemedin, kusura bakma! Entel dantel işlerle uğraştın. Yok direktör olayım… Model olsaydın daha uygundu. Amma fazlaca reklamını yaptın” kelamlarıyla, eski eşine takılmıştı.

“YAPTIĞIM İŞİN HER VAKİT ARKASINDAYIM”

Evcimik’in hayli tartışılan ‘Ayıp Şeyler’ isimli müziğine dayanak verdiğini söyleyen Harun Özakıncı, eski eşine ne düşündüğünü sormuştu. “Ben yaptığım işin her vakit arkasındayım” diyen Yonca Evcimik, kimsenin ne dediğiyle ilgilenmediğini söylemişti.

Ünlü müzikçi, hususla ilgili şunları söylemişti:”En yakın arkadaşlarım müziğe takviye verip, ‘Arkandayız! Helal olsun!’ derken müziğe gösterilen yansıların akabinde korkup, bir anda geri adım attılar. Bunu kara kaplı defterime yazdım. Ben vakit içinde anlaşılacak bir iş yaptım. Müzikte anlattığım ülkemizde örneklerini gördüğümüz şeylerdi. Son vakit içinderda hem sanat hem iş dünyasından hemcinslerimin ‘Kadın bayanın düşmanıdır’ açıklamalarını görüyorum…

“Oturup bu sonuca nereden vardıklarını tartışmak lazım. Ben söylemiş olduklerimden sorumluyum, insanların anladıklarından değil. Zira insanların zeka düzeyiyle uğraşamayacağım bu saatten daha sonra. Benim anlatmak istediğim epey netti. Eleştirenlerin birden fazla uydurma hesaptı. Bunu yaptıran birileri vardı, ben bunları inceledim. elbette çıkar bir gün ortaya. Müzikte söylemiş olduğim her şey satır satır yaşanıyor. Müziğimin ardındayım hala. Son 3-4 haftadır bir sürü insan benim bahsetmiş olduğum şeylerin altını çizmeye başladı.”

Yonca Evcimik, kelam konusu müziğinde, “Sen bayansın uyanıksın lakin kimi vakit de sahiden çok cinssin, bakma sevgilime be bayan çıkacak ismin, bildiri atma kocama, gözünü dikme ocağıma, nasıl bozuldunuz bu biçimde haydi söyle, açarsan mahremini içeri girer işte öyle” sözlerini kullanıyor.