Xiaomi Mi 11 Lite, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra'nın Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

celikci

New member
Xiaomi Mi 11 Lite, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra'nın Tanıtım Tarihi Belli Oldu!
Xiaomi, resmî Twitter hesabından yeni ürünlerinin tanıtım tarihlerini paylaştı. 29 Mart'ta yapılacak olan etkinlikte Xiaomi Mi 11 serisinin diğer beklenen üyelerin tanıtılması bekleniyor. Mi 11 serisinin yanında akıllı temizlik robotu, Mi Band 6 ve MiBook Pro'nunda geleceği söyleniyor fakat şimdilik net olarak sadece Mi 11 serisi biliniyor. Serinin ucuz modeli olan Xiaomi Mi 11 Lite, Snapdragon 775 işlemci ile geliyor. Mi 11 Lite'ın arkasında 3 tane 64 + 8 + 5 MP olmak üzere geniş açı ve makro kamera bulunuyor. Mi 11 Pro ile Mi 11 Ultra'da ise 50 MP çözünürlüğünde Samsung ISOCELL Bright GN2 sensör bulunuyor. Mi 11 Ultra'nın 120x yakınlaştıma ve 120 W hızlı şarj ile geleceği söyleniyor ayrıca Mi 11 Ultra'nın arkasındaki kamera diziliminin içerisinde küçük bir ekran mevcut. Bu küçük ekran sayesinde arka kamera ile özçekim fotoğraflarınızı daha kaliteli bir şekilde çekebileceksiniz. Mi 11 Pro ile Mi 11 Ultra'nın arasındaki tek farkın hızlı şarj olacağı söyleniyor. Mi 11 Pro, 66 W hızlı şarj ile gelecek iken Mi 11 Ultra'nın 120 W hızlı şarj ile gelmesi bekleniyor. The 2021 #XiaomiMegaLaunch is coming soon!We can't wait to see you at our Xiaomi 2021 New Product Launch on Monday, March 29th, at 19:30 (GMT+8).This is one launch you really better not miss! pic.twitter.com/Y6rA5Wrxyf — Xiaomi (@Xiaomi) March 22, 2021

ALINTIDIR