Wilma Elles aradığı aşkı buldu: Sevgilimin pilot olduğu doğru!

Tuncay

New member
‘Öyle Bir Geçer Vakit ki’ dizisinde canlandırdığı ‘Caroline’ karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, bir hoşluk merkezinin marka yüzü oldu. Tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçen oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

UÇAKTA YAŞIYORMUŞ

İş yoğunluğu niçiniyle 12 günde 16 uçak seyahati yaptığını belirten Wilma Elles, “Sürekli uçuyorum. Artık uçakta yaşıyorum diyebilirim. Öbür beşerler uçakta sinema izlerken ben dişlerimi fırçalıyorum, kremlerimi sürüyorum. Kalabalığın ortasında olağan ömrümü yaşıyorum” diye konuştu.

“ONLAR OLMADAN BEN OLMAZDIM”

‘Çok Hoş Hareketler 2’nin 100’üncü kısmında ‘Caroline’ karakteri ile yer aldığını söyleyen Elles, “yinedan ‘Caroline’i oynamak epey oldukca hoştu. Caroline bana hayli şey kattı. Beni daha kuvvetli bir insan yaptı. Ondan ilham aldım. Erkan Petekkaya ve takım benim için epey kıymetli. Hepsini epeyce seviyorum. Onlar olmadan ben olmazdım” dedi.

WILMA’NIN PİLOT SEVGİLİSİ

Yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Willa Elles, aşk haberlerini doğruladı. Pilot sevgilisi ile keyifli bir ilgisi olduğunu belirten Elles, “Hep söylemiş oldum. Uzun vakitten beri memnunum. Özel ömrümün basında yer almasını istemiyorum. Sevgilimin pilot olduğu doğru” dedi.

YENİ DİZİ HEYECANI

‘Bayrampaşa 11’de rol alan hoş oyuncu, diziden övgüyle bahsetti. Elles, “Bütün diziler şiddet gösteriyor. Bu dizi epey farklı olacak. Dünyaya bir örnek olabilir. Komşuluklar, yardımseverlik ve sevgiyi gösteren bir dizi. Onun için bence epey kıymetli. bu vakitte hayli gereksinimimiz var” formunda konuştu.

Öte yandan Willa Elles, 6,5 yaşındaki ikiz çocukları Milat ve Melodi’nin yeteneklerinden bahsetti. Oğlu Milat’ın futbola yöneldiğini, kızı Melodi’nin ise hoş sanatlar konusunda başarılı olduğunu belirterek şu biçimde konuştu:
“Milat fazlaca güzel bir futbolcu olacak diye düşünüyorum. Geçen bir görüntü paylaştım çabucak bir menajer benimle bağlantıya geçti. ‘Mutlaka Milat’a dayanak verin. Büyük bir yetenek’ dedi. Melodi de sanatsal manada hoş fotoğraflar yapıyor.”

“OSCAR ADAYLIĞINA İNANAMADIM”

Direktör koltuğuna Roy Sartipi’nin oturduğu ‘Silver Carnation’ isimli sinemayla Oscar’a aday gösterilen Wilma Elles, haberi birinci duyduğunda inanamadığını söylemiş oldu. Sinemada Ania karakterini canlandıran Elles, “Başta inanamadım. Direktör ‘Şaka mı yapıyor?’ dedim. Bütün kategorilerde adayız. Onun heyecanını yaşıyorum. Oscar’a katılıyor olmaktan son derece mutluyum”” sözlerini kullandı.

“IŞIKSIZ OLMAZ”

Röportaj öncesi ‘Işıksız olmaz’ diyerek ışığını kendisi ayarlayan Elles, renkli manzaralar sergiledi. Hoş oyuncu, Hoşluk markasının yüzü olmaktan dolayı son derece keyifli olduğunu söz etti.