Vedat Milor'un pudra şekeri paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu

celikci

New member
Vedat Milor'un pudra şekeri paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu
Kürşat Ayvatoğlu'nun karaolda verdiği ifadesinde uyuşturucu maddeyi değil pudra şekerini burnuna çektiğini söyleyerek kendini savunması üzerine bu konuya ünlü Gurme ve yazar Vedat Milor'dan bir yorum geldi. Ayvatoğlu'nun yaptığı savunmayı tiye alan Milor, '40 senedir yemekle içli dışlı olmama rağmen pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum.' dedi. Milor'un yaptığı bu paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu. Pudra Şekeri Savunmasının Ardından Serbest BırakıldıLüks bir aracın içerisinde uyuşturucu kullandığı anlara ait görüntüleri hızla yayılan Kürşat Ayvatoğlu'nun yaptığı savunmada uyuşturucu değil şaka amaçlı burunlarına pudra şekeri çektiklerini söylemesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılması sosyal medyanın gündemine yerleşti. Ayvatoğlu'nn yaptığı pudra şekeri savunmasıyla ilgili binlerce sosyal medya kullanıcısı paylaşım yaparak yorumda bulundu. Bu savunmayı tiye alan isimlerden biri de ünlü Gurme ve yazar Vedat Milor oldu. 'Pudra Şekerinin Burundan Tüketilebildiğini Bilmiyordum'Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milor, 12 Mart tarihinde yaptığı 'Utandıran itiraf, bir restoran eleştirmeni olarak Patsonun en iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok.' paylaşımına atıfta bulundu ve 'Utandıran itiraf, 40 senedir yemekle içli dışlı olmama rağmen pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum. Restoran eleştirmenliğinde eksikliklerim birikmeye ve artılarımın önüne geçmeye başladı.' ifadelerine yer verdi. Sosyal Medyayı SalladıÜnlü Gurme ve yazar Vedat Milor'un Twitter üzerinden Kürşat Ayvatoğlu'nun pudra şekeri savunmasına yaptığı bu atıf sosyal medyayı salladı. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Milor'un paylaşımına beğeni ve yorum yağdırdı.

ALINTIDIR