Samsun’un Bafra ilçesi İsmet Paşa Mahallesi’nde 17 Kasım gecesi Songül Değirmenci’den haber alamayan yakınları, polise haber verdi. İhbarla adrese giden gruplar, kapısını çilingire açtırıp girdiği meskende, Değirmenci’nin cansız vücudu ile karşılaştı. Değirmenci’nin vefatıyla ilgili soruşturma başlatan gruplar, saat 01.30 sıralarında binadan çıkan şüpheliyi tespit etti. Yapılan incelemede şüphelinin, Nami Işık olduğu belirlendi. Kamu kurumunda çalıştığı öğrenilen Işık, iş yerinde yakalanarak, gözaltına alındı. Sorgusunda Değirmenci’yi boğarak öldürdüğünü itiraf eden Işık, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
‘ÖLDÜRMEYİ PLANLAMIŞTIM’
Kentte 1 yıl evvel eşinden boşandığı belirlenen Nami Işık’ın, Songül Değirmenci ile arkadaşlık kurmaya başladığı ve son vakit içinderda ortalarında meseleler çıktığı öğrenildi. Işık’ın savcılıkta verdiği sözünde de “Beni maddi ve manevi olarak bitirdi. Öldürmeyi planlamıştım” dediği açıklandı.
‘ÖLDÜRMEYİ PLANLAMIŞTIM’
Kentte 1 yıl evvel eşinden boşandığı belirlenen Nami Işık’ın, Songül Değirmenci ile arkadaşlık kurmaya başladığı ve son vakit içinderda ortalarında meseleler çıktığı öğrenildi. Işık’ın savcılıkta verdiği sözünde de “Beni maddi ve manevi olarak bitirdi. Öldürmeyi planlamıştım” dediği açıklandı.