Umut Akyürek konutunda düşüp hastanelik oldu

Tuncay

New member
Türk sanat müziği sanatkarı Umut Akyürek, konutunda şanssız bir kaza geçirdi. Meskeninde düşen 47 yaşındaki müzikçi, apar topar hastaneye kaldırılırken, çabucak sonrasında sıhhat durumu hakkında açıklama yaptı.

Toplumsal medya hesabından hastanede çektiği bir fotoğrafını paylaşan Akyürek, “Nazar insanı mezara koyarmış. Ne haset ettilerse omzum iki yerden kırıldı. Ameliyata alacaklar. Dua edin bana âlâ niyetli dostlarım” tabirlerini kullandı.

Akabinde görüntü çekerek sıhhat durumu hakkında bilgi veren Umut Akyürek, şunları söylemiş oldu: Allah hepimizi kazadan, beladan, kem gözlerden, fesatlardan korusun. Dün geceden beri ilginiz ve hoş iletileriniz ve dualarınız için epeyce teşekkür ediyorum. Tuvalette epey şiddetli bir biçimde omzumun üzerine düştüm ve omzumda iki kırık tespit edildi. Çok sancılı bir müddetç yaşadım. Bugün ameliyat olacağım, dualarınızı esirgemeyin.

Türk sanat müziğinin sevilen isimleri içinde yer alan Umut Akyürek geçirdiği estetik operasyonlar daha sonrası dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie’ye benzemişti. Yerli Angelina olarak anılan Umut Akyürek estetiği abartınca değişimi herkesi şoke etmişti.

Türk sanat müziğinin sevilen isimleri içinde yer alan Umut Akyürek geçirdiği estetik operasyonlar sorası dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie’ye benzemişti. Yerli Angelina olarak anılan Umut Akyürek estetiği abartınca değişimi herkesi şoke etmişti.

Sık sık dudak dolgusu ve estetik haberleriyle gündeme gelen Umut Akyürek’in özel ömrüne ait ayrıntılar da merak ediliyor.

2004 YILINDA EVLENDİLER

Sesi kadar hoşluğuyla de dikkat çeken Umut Akyürek, kendisi üzere ses sanatkarı olan Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında nikah masasına oturmuş ve çift 2005 yılında kızları Melek Bal’ı kucaklarına almıştı.

Şu an 15 yaşında olan Umut Akyürek’in kızı Melek Bal adeta annesinin kopyası. Öte yandan Melek Bal bir devir, küçük yaşta estetik yaptırdığı istikametindeki argümanlarla gündeme gelmiş lakin Umut Akyürek, kızının makyaj yapmayı sevdiğini, katiyetle estetik yaptırmadığını söylemişti.

Estetiksiz hallerini merak edenler için 17 yaşındaki bir fotoğrafını toplumsal medya hesabından paylaşan hoş sanatçı dudak dolgusu argümanlarını net bir lisanla reddetti.

“ÇOK UTANIRDIM”

Toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşıma ünlü sanatçı, “Biliyor musunuz ben o senelerda dudaklarımdan dolayı kendimi hayli nahoş bulur fazlaca utanırdım. Zira hoşluk algısı büyük dudaklar değildi insanların garibine giderdim. Allah şahit bu yüzden epey üzülürdüm. Gerçi artık de memnun olduğum söylenemez. Bu seferde orjinal olduğunu anlatmak zorunda kalıyorum” notunu eklemişti.