Üsküdar’da boşandığı eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı

semaver

Active member
Üsküdar’da boşandığı eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı Olay, dün saat 15.00 sıralarında Ünalan Mahallesi Göztepe Köprü otobüs durakları mevkinde meydana geldi. Teze nazaran, Fikrinaz Gürtekin bir süre evvel boşandığı Muammer Gürtekin (50) ile sokakta karşılaşarak tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesi üzerine etraftaki vatandaşlar müdahale etmek istedi.

Bu sırada Muammer Gürtekin belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile peş peşe ateş etmeye başladı. 3 çocuk annesi bayan bacaklarına isabet eden iki kurşunla yaralanarak, kanlar ortasında yere yığıldı. bakılırsanlerin haber vermesiyle olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Yaralı bayan olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Tedavi altına alınan hanımın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

POLİSE TESLİM OLDU

Boşandığı eşini silahla yaralayan Muammer Gürtekin olaydan daha sonra olayda kullandığı ruhsatsız tabancasıyla polise giderek teslim oldu. Gürtekin’in Üsküdar Asayiş Ofis’teki tabirinde “Bir yıl evvel boşandığım eşimle yolda yürürken çocuklar niçiniyle tartıştık. ondan sonrasında silahla ayaklarına ateş ederek kendisini vurdum” dediği öğrenildi. Buradaki süreçlerinin akabinde kuşkulu Gürtekin Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

“ADAM BAYANIN BACAKLARINA ATEŞ ETMEYE BAŞLADI”

Silahlı saldırıyı goren Oktay Parlak “Silah seslerini duydum. Adam hanımın bacaklarına ateş etmeye başladı.Hatta bir vatandaş bayanı kurtarmak için ortaya girmeye çalıştı.Onu ittikten daha sonra bacaklarından vurdu. çabucak sonrasında yaya olarak kaçtı” diye konuştu. Öteki bir görgü şahidi Rasim Ünlü “3 el peş peşe silah sesi geldi. Elinde silah olan biri, bayanı bacaklarından vurdu” dedi.

POLİSE TESLİM OLDU

Boşandığı eşini silahla yaralayan Muammer Gürtekin hadiseden daha sonra hadisede kullandığı ruhsatsız tabancasıyla polise giderek teslim oldu.Gürtekin’in Üsküdar Asayiş Ofisteki süreçleri sürüyor.