Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?

celikci

New member
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı biraz önce sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise üniversitelerin açılması konusunda detayları paylaştı. Peki Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 üniversiteler ne zaman açılacak?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre üniversiteler bu eğitim öğretim yılı için artık açılmayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi doğrultusunda 13 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime geçeceğini ifade etti. Eylül ayında üniversitelerde eğitim başlıyorCumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre Eylül ayında üniversitelerde yüz yüze eğitim başlıyor. O sürece kadar da aşılamada büyük bir aşama kaydedilmesi bekleniyor.

ALINTIDIR