Ülkesinde iyileşemedi, Gürcistanlı bayan şifayı Ordu’da buldu!

erkan_623

New member
Gürcistan’ın Tiflis kentinde yaşayan Valentina Karantina, uzun mühlet yatağa bağımlı yaşadı. Yürüyemediği, kendi muhtaçlıklarını goremediği biçimde kendi ülkesinde teşhis konulamayan hastalığının sebebini ise Türkiye’de öğrendi. 59 yaşındaki Valentina’yı yatağa düşüren ve psikolojisini bozan hastalığının sebebi bedenindeki tuz ve öbür kimi minerallerin eksikliği çıktı.

HASTALIĞIN RUHSAL DEDİLER

Gürcistan’ın Tiflis kentinde yaşayan 59 yaşındaki Valentina Karantina, uzun müddet evvel yatağa mahkûm hale geldi. 4 ay evvel başlayan üşüme titreme ve şikâyeti üzerine Ağustos sıcağında bile 5 kat giyindi. Yüksek ateş, nefes darlığı, idrar kaçırma, üşüme, titreme şikâyetleri üzerine ilaç tedavisi alan lakin her geçen gün şikâyetleri artan, ayağa kalkamayacak duruma gelen ve özel gereksinimlerini nazaranmeyen hasta sonunda tekerlekli sandalye ile yaşamaya başladı. Hastaya uygulanan uzun tedavilere karşın durumunda güzelleşme olmayınca, hekimler hastalığının metabolik değil, ruhsal olduğunu söylemiş oldu.

BEDENİNDEKİ MİNERALLER DÜŞÜK ÇIKTI

Gürcü Karantina, ülkesinde aldığı tedavi ile sıhhatine kavuşamayacağına karar verince son deva olarak Medical Park Ordu Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede gerçekleştirilen ileri tetkikler daha sonrasında süratle tedaviye alınan hasta, yakın takip ve tedavi kararında kısa müddette sıhhatine kavuştu. Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Fatih Bostancı’nın yaptığı detaylı analizler kararında Gürcü hastanın aslında ruhsal bir rahatsızlığı olmadığı, sıkıntılarının aslında beden minerallerinin düşük olmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. 1 hafta boyunca hastanede ilaç tedavisi nazarann Karantina süratle ayağa kalktı, daha sonra da sıhhatine kavuşarak ülkesine geri döndü.

AĞUSTOS SICAĞINDA 5 KAT KAZAK GİYDİM

Uygulanan tedavi daha sonrasında olağan yaşantısına geri dönmenin memnunluğunu yaşayan Valentina Karantina, hislerini şöyleki anlattı: “Aylar evvel çözemediğim sıhhat sıkıntılarım vardı. Düşmeyen ateşim, üşüme ve titreme şikâyetlerim üzerine Ağustos sıcağında bile 5 kat kıyafetler giydiğim biçimde ısınamıyordum. Ülkemde bu şikâyetlerim üzerine gitmediğim hekim, çalmadığım kapı kalmadı. Konuşmam bile bozuldu, cümle kuramamaya başladım. Gün geçtikçe kötüleştim ve yatağa mahkûm hale geldim. Hastalığımın ruhsal olduğu söylenmeye başlayınca artık tahlili yurtharicinde aramaya başladım. Etrafımda biroldukça tanıdığımın gittiği ve mutlu kaldığı Medical Park Ordu Hastanesi’ne gitmeye karar verdim. Hastaneye gelir gelmez yapılan tetkiklerimi kıymetlendiren tabibim Fatih Bostancı süratlice hastalığımın teşhisini koyarak tedavime başladı. Şu anda epey yeterliyim. Artık eski halime döndüm diyebilirim. İşlerimi kendim gorebiliyorum. Kimseye yük olmadan ömrüme devam edebilecek biçimde ülkeme dönmenin memnunluğunu yaşıyorum. Hastanede geçirdiğim 1 haftalık müddette başta tedavimi en düzgün biçimde yapan hekimim olmak üzere, hiç bir vakit ilgi ve alakasını eksik etmeyen hemşirelere, hasta bakıcılara farklı başka teşekkür ediyorum. Ben de ülkeme dönünce etrafımdaki öbür arkadaşlarımın yaptığı üzere herkese ülkenizi ve hastanenizi tavsiye edeceğim.”

KAYNAK: İHA