Tuvana Türkay: Konutumun zili yok, söktürdüm!

Tuncay

New member
Tuvana Türkay, Women’s Style Türkiye Dergisi’ne konuştu. Futbolcu Alper Potuk ile alakasını bitirdikten daha sonra geçen yıl ismi iş insanı Fazilet Özün ile anılan Türkay, aşk ömrüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Rol aldığı dizilerde müzikler söyleyen hoş oyuncu Tuvana Türkay, “Müzik benim kendimi rehabilite edebildiğim, elimdeki en kıymetli bedellerden biri. Müzik söylemeyi ve beste yapmayı epeyce seviyorum. Beni memnun etmeye devam ettiği sürece de şüphesiz üretmeye devam edeceğim” dedi.

Aşkın kendisi için ne mana tabir ettiği sorusuna Türkay, “İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir beşere yaptıramayacağımız hiç bir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu değerli gereksinim ile her an her saniye karşılaşamıyoruz.”

“HİÇ AŞIK OLDUM MU BİLMİYORUM”

“Çok uzun vakittir bu duyguyu unuttum. Ben hiç aşık oldum mu bunu bilmiyorum. Aşkın ortasında hala derin manalar arıyorum ve karşılığını bulamıyorum. Ancak sevince, benim bile kendime inanamadığım bir fedakarlığa ve şefkate bürünüyorum. Gözlerimden ateş çıkıyor güya. Sevmek her olmazı mümkün kılıyor.”

“EVİMİN ZİLİNİ SÖKTÜRDÜM”

Vakitsiz uyandırılmaya asla tahammül edemediğini söyleyen Türkay, “Sırf bu sebeple konutumun zili dahi yoktur, söktürdüm” dedi.

“Lafını tartmadan konuşan insanlara karşı da son derece sert bir üslubum var” diyen oyuncu, “Ama sabırlı biriyim. Ve sakinim. Ortada tahammül edilmesi gereken bir şey var ise aslına bakarsan yanlış yerdeyim demektir. Tahammül edemediğim rastgele bir şey olursa değiştirmeye çalışmadan çabucak kesip atıyorum ve ruh sıhhatim için uzaklaşıyorum” açıklamasında bulundu.

Estetiksiz fotoğrafını yayınlanan bir toplumsal medya hesabındaki yoruma reaksiyon gösteren Tuvana Türkay, hususla ilgili açıklama yaptı.

“niçin HALA BENİMLE UĞRAŞIYORSUNUZ?”

30 yaşındaki oyuncunun açıklaması şöyleki:”19 yaşında, 68 kg, kırık burunlu, parası olmayan ve kendine bakmayı hiç bilmeyen bir kız ile 30 yaşında estetik mucizesi olarak nitelendirdiğiniz görsellerim…”

“Burnumu yaptırdığımı çocuk üzere sevinerek röportajımda kendim lisana getirmiştim. niye hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez…”

“Size nazaran yapılmayan yerim yok ki burnum haricinde en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın. Ben bu mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim…”

“YETER BE KARDEŞİM!”

“Aradan geçmiş 11 yıl! E kâfi be kardeşim! Bir de sayfa sahibinin de nitekim tabip olması! Size gelip süreç yaptırsak, en epeyce bizi mi kayıracaktınız…”