Türkiye sizinle gurur duyuyor

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Türkiye günlerdir yangınlar uğraş ediyor. Yangınlar sırasında binlerce hayvan telef oldu, binlerce hektarlık alan yandı… Ünlüler ise yangınların söndürülememesine sessiz kalmadı. Ezgi Mola’dan Fazıl Say’a kadar hayli sayıda isim reaksiyon gösterdi.

İşte o isimlerden kimileri:

Ezgi Mola:

Çağırın, bişey yapın gelsinler köylü uğraşıyor @TCTarim @turkhavakurumu bişey yapın bişey yapınnnnnnnnn! Yanıyoruz! Cennetimiz yanıyorrrrr! Siyasetinizden bıktımmmmmm hepsinden bıktım! hiçbirine çekmeyin beni insanlığımızı unutturdular yaaaaaa!

Farah Zeynep Abdullah: #helpturkey

Emre Kınay:

Şayet uçak alacak paran yoksa kirasını ödeyecek paran vardır. İtalya’dan, İspanya’dan istersin Yunanistan’ın verdiği yardım ağrına gidiyorsa senin, gidersin İtalya’dan, İspanya’dan alırsın uçağı, ‘kirası ne kadar kardeşim’ dersin, tamam mı? Verirsin bu ülkenin ciğerini korursun. TOKİ bugün örnek model konut tasarlamış köy meskeni diye. Hiç mi utanmıyorsunuz?

Şevval Sam:

Dünyadan yardım isteyen bir ülke haline geldiğimize inanamıyorum; lakin yardım edin demekten diğer deva yok!! YARDIM EDİN!! HELP!!!#helpturkey

Burcu Biricik:

WE NEED HELP!!

Murat Boz:

Yurtharicinden gelen uçaklar kâfi olmuyor, olamıyor. Daha fazla yangın söndürme uçağına muhtaçlığımız var.

Karada canla başla yangınla uğraş eden yangın takımlarımız ve halkımız için THK envanterindeki “bölge coğrafyasına uygun” yangın söndürme uçaklarımızın tamiratı ve tekrar aktif hale getirilmesi hayati bir kıymet taşıyor.

Orman yangınları durmuyor, yayılmaya devam ediyor. Canımız, ciğerimiz yanıyor.

Bu uçakların yeniden bakılırsave çıkabilmesi için gerekli müsaadeleri verin lütfen !!!

Pilotlarımız, teknisyenlerimiz hazır bekliyorlar.

#havadanmüdahaleistiyoruz

Hazal Kaya:

Haydi artık!! Müsaade verin sönsün bu yangın!!! @turkhavakurumu NE BEKLİYOSUNUZ !!

Fazıl Say:

Ben bu milletin yanındayım, tüm dünyada, dürüstçe, sanatımla, elimden geldiğince; devletimin de yanındayım , Türk külçeşidinin dünyada savunucusuyum, hiç biri palavra değildir.

Ancak kardeşim sen de şunu kabulleneceksin; #AkpDevletDeğildir .

Yalnızca hükümettir. Yapamıyorsa gidecek