Tolga Karel Sedat Peker’e sahip çıktı

celikci

New member
Tolga Karel Sedat Peker’e sahip çıktı
Sedat Peker, Youtube kanalından yayınladığı videolarda Bakan Süleyman Soylu, eski siyasetçi Mehmet Ağar ve Mehmet Ağar’ın oğlu şuan ki AK Parti Milletvekili Tolga Ağar hakkında bir takım iddialarda bulunmuştu. İddiaların bir muhatabı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’e sert tepki göstermiş ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunmuştu. SANATÇILAR FOTOĞRAF SİLME YARIŞINA GİRDİÜlke gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden bu olayla birlikte geçmişte Sedat Peker ile yan yana yürümüş, fotoğraf çekmiş, iş yapmış iş insanları ve sanatçılar, Peker’le aralarına mesafe koyup birlikte çektikleri fotoğrafları silmeye başlamıştı. TOLGA KAREL’DEN SANATÇILARA TEPKİDurum böyle olunca geçmişte Sedat Peker ile çekmiş bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu Tolga Karel, "Daha düne kadar kol kola gezen sözde sanatçılar Sedat Abi ile çekilen fotoğrafları siliyormuş" ifadelerini kullandı. Uzun yıllardır Amerika Birleşik Devletleri’nde hayatını sürdüren oyuncu Tolga Karel, son zamanlarda yayınladığı videolarla gündeme gelen Sedat Peker'le çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına yazı da yazan Karel, şu ifadeleri kullandı: "Daha düne kadar kol kola gezen sözde sanatçılar Sedat Abiyle çekilen fotoğrafları siliyormuş. Adetim değildir ama ben de bir fotoğraf koyayım dedim.”

ALINTIDIR