Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir? Ufuk Akçekaya olayı nedir?

celikci

New member
Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir? Ufuk Akçekaya olayı nedir?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet Türbesi'ne elleri arkada bağlı şekilde girdiği için CİMER'e şikayet ettiğini açıklayan Ufuk Akçekaya gündem oldu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, 'Ekrem İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet eden benim' dedi. İmamoğlu Açıklaması Gündem OlduİBB Başkanı İmamoğlu hakkında Fatih Sultan Mehmet Türbesi'ne yaptığı ziyarette ellerini arkadan bağlaması sebebiyle yapılan şikayet üzerine inceleme başlatılmıştı. Günlerdir konuşulan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi ve İmamoğlu'nu şikayet eden kişi belli oldu. Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'nın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. 'İmamoğlu'nu Şikayet Eden Benim'Sözcü'de yer alan haberde, sosyal medya hesabından yaklaşık yarım saatlik yayın yapan Tokatspor Kulübü Başkanı Akçekaya, CİMER'e şikayeti kendisinin yaptığını açıkladı. Günlerdir gündemde olan konuyla ilgili bir açıklama yapacağını söyleyen Akçekaya, 'Ekrem İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet eden benim' dedi. Kendisinin Tokatspor'un yeni başkanı, aynı zamanda da eğitimci olduğunu söyledi ve 'Benim hayatımı al tsüt ettiler. 3 kişi bunlar. Bunların içinde Ekrem İmamoğlu'da var' ifadelerini kullandı. Kumpas İddiasıİmamoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu öne süren Akçekaya, şikayeti de bu sebeple yaptığını dile getirdi. Diğer yandan türbe soruşturmasının da kamuflaj olduğunu düşündüğünü belirtti. Sosyal Medyada Gündem OlduTokatspor Kulübü'nün başkanı ve eğitimci olan Ufuk Akçekaya, İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyanın gündemine oturdu. İmamoğlu'nu şikayet edenin kendisi olduğunu söyleyen ve yarım saatlik bir açıklama yapan Akçekaya'nın her bir cümlesi dikkat çekti. İmamoğlu'nun türbe ziyaretinde elleri arkasında yürüdüğü anlar günlerce konuşulmuş ve geçtiğimiz günlerde bu sebeple hakkında başlatılan inceleme de büyük tepki toplamıştı. İmamoğlu hakkında başlatılan inceleme sosyal medya kullanıcılarını da ikiye bölmüştü.

ALINTIDIR