semaver
Active member
TIR’ın aküleri çalınmasın diye kapak yaptırdı, hırsızlar kapağı da çaldı Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Hastane Yolu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sokak üzerinde bulunan tırlarını park eden Ercan Kenar ve Hamza Özkaraaslan konutlarına gitti. Özkaraaslan, sabah saatlerinde işe gitmek için park halindeki tırın çalışmadığını gördü. Aracın çalışmamasının niçinini öğrenmek için tırdan inen Özkaraaslan, aracın akülerinin çalındığını fark etti. Şoke olan Özkaraaslan, tırının yanında park halinde olan Ercan Kenar’a ilişkin tırın akülerinin de çalındığını gördü. Özkaraaslan’ın haber vermesi üzerinde tırının yanına gelen Ercan Kenar, aküleri çalınmasın diye yaptırdığı özel demir kapağın da çalındığını görür görmez büyük şok yaşadı. çabucak sonrasında vatandaşlar durumu polis takımlarına bildirdi.
“YAPTIRDIĞIM ÖZEL KAPAĞI BİLE ÇALMIŞLAR”
İhbar üzerine olay yerine gelen polis takımları incelemelerde bulundu. Takımlar, aküleri çalan kişi ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Akülerinin özel kapak yaptırmalarına karşın çalındığını görür görmez şaşkınlık ortasında kaldıklarını söyleyen Ercan Kenar, “Arkadaş kontağa basmış, tık yok. Akülerin çalındığını görmüş. ondan sonrasında benim otomobile bakmış, benim de aküler yok. Ben de gelince şaşırdım kaldım. Aküleri çalmasınlar diye tıra özel bir kapak yaptırmıştık. Bu kapakları sökmeleri için anahtara muhtaçlıkları var. Bunları yapan bireyler, hazırlıklı gelmişler. Aletleri olan beşerler. Bu tır bana, gerideki tır da arkadaşıma ilişkin. İki tırın da akülerini çalmışlar. Bir akü almak isteseniz fiyatı bin 500 TL civarında. Yaptırdığım özel kapağı bile çalmışlar, o da para ediyor. 15-20 gündür aslına bakarsanız yatıyoruz, işimiz yok. Akülerimiz de gitti” dedi.
“YAPTIRDIĞIM ÖZEL KAPAĞI BİLE ÇALMIŞLAR”
İhbar üzerine olay yerine gelen polis takımları incelemelerde bulundu. Takımlar, aküleri çalan kişi ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Akülerinin özel kapak yaptırmalarına karşın çalındığını görür görmez şaşkınlık ortasında kaldıklarını söyleyen Ercan Kenar, “Arkadaş kontağa basmış, tık yok. Akülerin çalındığını görmüş. ondan sonrasında benim otomobile bakmış, benim de aküler yok. Ben de gelince şaşırdım kaldım. Aküleri çalmasınlar diye tıra özel bir kapak yaptırmıştık. Bu kapakları sökmeleri için anahtara muhtaçlıkları var. Bunları yapan bireyler, hazırlıklı gelmişler. Aletleri olan beşerler. Bu tır bana, gerideki tır da arkadaşıma ilişkin. İki tırın da akülerini çalmışlar. Bir akü almak isteseniz fiyatı bin 500 TL civarında. Yaptırdığım özel kapağı bile çalmışlar, o da para ediyor. 15-20 gündür aslına bakarsanız yatıyoruz, işimiz yok. Akülerimiz de gitti” dedi.