Taksiciye ‘ücret’ dayağı

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Olay, geçtiğimiz cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Başakşehir’de meydana geldi. Argümana göre, yabancı asıllı yolcu Burkay Kavak’ın kullandığı taksiye bindi. Kavak, kısa ara yapan yolcudan indi bindi fiyatı olarak 20 lira istedi. Fiyatı epey bulan yolcu, Burkay Kavak’a yumruk attı. Yolcu, aldığı darbe ile yere yığılan Kavak’a yerde de vurmaya devam etti. Etraftaki başka taksicilerin durumu fark etmesi üzerine yolcu kaçarken, yaralanan Kavak ise Çam ve Sakura Kent Hastanesi’ne kaldırıldı.

Oğlu üzere taksicilik yapan baba Recai Kavak, saldırgan yolcunun bulunması için yetkililerden yardım isteyerek, “24 yıldır taksiciyim, oğlum da taksicilik yapıyor. Yabancı asıllı biri bugün kısa aralık için oğlumun taksisine biniyor. İndi bindi 20 lira olduğu için oğlum düğmeye basıyor, 20 lira yazıyor. O, 20 lirayı kabul etmiyor, oğluma yumruk atıyor. Biz ekmeğinin peşinden koşan insanlarız. Biz dolandırıcı, hırsız değiliz. Benim oğluma bunu yapanı bulsunlar. Benim oğluma yapan diğerine da yapar. Daha evvel gördük, gasplar, öldürmeler. Yumruk atıyor, çocuk kendini otomobilden dışarı atıyor aslına bakarsan. Şuurunu kaybediyor, ne olduğunu hatırlamıyor esasen. Her tarafı yara bere ortasında, burnu kırık, elmacık kemikleri kırık. Ne yapalım, ölelim mi? Benim oğlum ölsün mü? ” dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü öğrenildi.