Tacizle suçlanan Hasan Ali Toptaş kimdir, siyasi görüşü ne?

celikci

New member
Tacizle suçlanan Hasan Ali Toptaş kimdir, siyasi görüşü ne?
Taciz iddiaları ile sabah saatlerinden bu yana gündemden düşmeyen Hasan Ali Toptaş hakkında merak edilenler arama motorunda araştırılıyor. Hasan Ali Toptaş kimdir, kaç yaşındadır? Hasan Ali Toptaş son siyasi görüşü ne? Eserleri nelerdir ve kaç ödül almıştır gibi soruların yanıtı merak ediliyor. Hasan Ali Toptaş hayatı ile ilgili merak edilenler haberimizde… Hasan Ali Toptaş kimdir, kaç yaşında?Hasan Ali Toptaş 15 Ekim 1958 tarihinde Denizli'de dünyaya gelmiştir. İlk ve Ortaokulu Denizli'nin ilçesi olan Baklan'da tamamlayan Hasan Ali Toptaş daha sonra Çay Lisesi'nde eğitim almıştır. Uşak Meslek Yüksekokulu'na 1978 tarihinde başlayan Toptaş, 1 yıl burada eğitim aldıktan sonra Çivril Vergi Dairesi’ne veznedar, Sincan Vergi Dairesi’ne icra memuru, 1996’da Sincan Hazine Avukatlığında memur Olarak görev yapmıştır. 2004 yılında ise aktif çalışma hayatından emekli olmuştur. Birçok dergide yayınlanan öykülerini tek bir kitapta toplayan ve Bir Gülüşün Kimliği kitabını 1987 yılında çıkaran Hasan Ali Toptaş, özellikle Gölgesizler kitabı ile adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Hasan Ali Toptaş’ın eserleriÖykü: Bir Gülüşün Kimliği (1987) Yoklar Fısıltısı (1990) Ölü Zaman Gezginleri (1991) Absürd Öyküler (Metin Kaçan, Aslı Erdoğan ile, 2003) Geçmiş Şimdi Gelecek (2016) Gecenin Gecesi (2017) Roman: Sonsuzluğa Nokta (1993) Gölgesizler (1995) Kayıp Hayaller Kitabı (1996) Bin Hüzünlü Haz (1998) Ben Bir Gürgen Dalıyım (2003, çocuk romanı) Uykuların Doğusu (2005) Kuşlar Yasına Gider (2016) Şiir: Yalnızlıklar (1993)

ALINTIDIR