Survivor çifti Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı evleniyor, ama Nisa'nın bir şartı var

celikci

New member
Survivor çifti Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı evleniyor, ama Nisa'nın bir şartı var
Survivor 2020 yarışması bittikten sonra aralarında aşk olduğu iddia edilen ancak uzun süre boyunca ilişkilerini saklamaya devam eden Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı evlilik kararı aldı. Gizli tuttukları ilişkilerini öpüşme videosu sızdıktan sonra açıklamak zorunda kalan ikili geçtiğimiz günlerde dövme krizi ile gündeme gelmişti. Krizi atlattıktan sonra evlilik kararı aldıkları öğrenilen çiftten Nisa Bölükbaşı'nın bir şartı var. Dövmede eski sevgilisinin adı yazıyormuşNisa Bölükbaşı ve barış Murat Yağcı aşkında Geçtiğimiz günlerde çıkan dövme krizinde ikili ayrılma noktasına gelmişti. Nisa Bölükbaşı Barış'ın dövmesindeki şifreyi çözdükten sonra yaptığı açıklamada, ''Sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Konuştuk. 'Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem' dedi.'' ifadelerini kullandı. Dövme silinirse evlenecekNisa Bölükbaşı açıklamasının devamında evlilik için şartını da söyledi. Evlenmek için o dövmenin silinmesi gerektiğini söyleyen Nisa, ''Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim, 'sileceksin' dedim. Sürekli 'Seninle evleneceğim' diyor ya, ben de 'Benimle evlenmek istiyorsan bu dövme olmayacak. O dövme varsa ben yokum' dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR