Survivor 6 Mayıs 2021 ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni takımlar açıklandı

celikci

New member
Survivor 6 Mayıs 2021 ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni takımlar açıklandı
Acun Ilıcalı'nın uzun yıllardır ekran hayatına devam eden başarılı yarışma programı Survivor'da rekabet her geçen gün daha da artarak devam ediyor. Finale doğru adım adım ilerleyen yarışmada yeni takımların heyecanı yaşanıyor. Ünlüler takımından bir kadın yarışmacının elenmesinin ardından Survivor'da yepyeni bir dönem başladı. Kırmızı ve mavi takımlar yeniden kuruldu ve oluşturulan yeni takımlar açıklandı. Peki, Survivor 2021 yeni takımlar nasıl oldu? Survivor 6 Mayıs 2021 ödül oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde... Survivor 2021'de Yeni DönemBüyük finale doğru adım adım ilerleyen Survivor 2021'de her hafta yapılan elemelerle beraber yarışmacıların sayısı da epey azalmaya başladı. Son olarak ünlüler takımı yarışmacısı Melis'in adaya veda etmesinin ardından yarışmada yepyeni bir dönem başladı. Melis'in vedasının ardından açıklama yapan Acun Ilıcalı, Kırmızı ve mavi takımların yeniden oluşturulacağını duyurdu ve bununla ilgili sosyal medya hesabından bir anket yaptı. Survivor 2021 Yeni TakımlarKırmızı Takım- İsmail Balaban, Batuhan, Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay, Aleyna Çalışkan Mavi Takım- Steven, Poyraz, Sergen, Ayşe, Merve Aydın, Dora Ödül Oyununu Kim Kazandı?Survivor'ın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yeni takımların ilk oyunları merak edilirken özellikle Ayşe ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında geçece mücadelenin kazananı ve daha önce aynı takımda olan ancak ilerleyen süreçte araları açılan ikilinin rakip olarak nasıl bir iletişim kuracakları da merak edilen konulardan sadece bir tanesi. Survivor'ın heyecanla beklenen ödül oyununun kazananı henüz belli olmadı. Ödül oyununun kazananı belli olduktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız...

ALINTIDIR