Survivor 2021’in ilk yarışmacısı belli oldu! Cemal Hünal kimdir?

celikci

New member
Survivor 2021’in ilk yarışmacısı belli oldu! Cemal Hünal kimdir?
Uzun yıllardır ekranların sevilen yarışması haline gelen ve izleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor yarışmasının yeni sezonuyla ilgili ilk bomba geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, Survivor’ın yeni sezonunda Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan oyuncu Cemal Hünal’ın yer alacağını açıklamış oldu. Peki, Survivor 2021’in ilk yarışmacısı Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021 ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler… İlk Yarışmacı Belli OlduSosyal medya hesabından oyuncu Cemal Hünal’ı etiketleyeren bomba bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, ‘Issız adam… Issız ada…’ notunu düştüğü bu paylaşımıyla Survivor’ın yeni sezonunun ilk yarışmacısını açıklamış oldu. Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?Survivor’ın yeni sezonu izleyici tarafından merakla beklenirken henüz Acun Ilıcalı veya TV8 ekibinden yarışmanın başlangıç tarihiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da Survivor 2021’in 16-23 Ocak tarihleri arasında başlaması bekleniyor. Cemal Hünal Kimdir?2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Cemal Hünal, İstanbul’da yer alan Saint Benoit Fransız Lisesi’nde 2 yıl gördüğü eğitimin ardından yaşadığı disiplin sorunları sebebiyle ailesi tarafından henüz 17 yaşındayken İskoçya’da yer alan Gordonstoun International Summer School’a gönderilmiştir. Hemen ardından Los Angeles Ucla Extension, Santa Monica Collage ve London Film School’da tiyatro ve sinema üzerine eğitim almıştır. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol üstlenen Hünal, üniversite yıllarında mutfaklarda çalıştı. Üniversite hayatı boyunca aşçılık, bulaşıkçılık ve barmenlik gibi işlerde çalışan ünlü oyuncu kariyerine ilk olarak 2007 yılında izleyiciyle buluşan ‘Ulak’ filmiyle adım attı. Bundan hemen sonra 2008 yılında vizyona giren ‘Issız Adam’ filmiyle geniş kitlelere ulaştı. 2007-2009 yılları arasında çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen ‘Asi’ dizisinde rol aldı. Nişantaşı’nda ‘Zazie’ isminde bir İtalyan restoranı bulunan Cemal Hünal, 2011 yılında Lale Cangal ile hayatını birleştirdi. Cemal Hünal’ın Rol Aldığı DizilerÜnlü oyuncu Cemal Hünal, Asi, Kış Masalı, Adanalı, Seni Bana Yazmışlar, Osmanlı Tokadı, Tatar Ramazan, Paramparça, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol üstlenmiştir. Cemal Hünal’ın Rol Aldığı FilmlerCemal Hünal’ın rol aldığı filmler arasında Issız Adam, Romantik Komedi, Romantik Komedi 2, Kızım ve Ben, Ulak, Sinyalciler, Ayaz ve Benzersiz gibi yapımlar bulunuyor.

ALINTIDIR