Süleyman Soylu'dan askerlerle olan fotoğrafını eleştirenlere kapak gibi yanıt: "İt ürür kervan yürür"

celikci

New member
Süleyman Soylu'dan askerlerle olan fotoğrafını eleştirenlere kapak gibi yanıt: "İt ürür kervan yürür"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu askerlere ziyaret gerçekleştirdi. Van Ferit Melen havalimanında Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mehmet Emin Bilmez tarafından karşılanan Süleyman Soylu, Belbuka üst bölgesine geçmiş ve yılbaşı gecesini burada askerlerle birlikte geçirmişti. Süleyman Soylu'nun askerlerle yer sofrasına oturarak yemek yemesini Yılmaz Özdil'den eleştiri gelmişti. İçişleri Bakanı o eleştirilere sert yanıt verdi. İt ürür kervan yürürİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yılbaşı gecesi ziyaret ettiği üst bölgesinde askerlerle birlikte yediği yemek ve fotoğraflara yönelik gelen eleştirilere sosyal medya hesabından sert yanıt verdi. Bir kez daha kişisel Twitter hesabından askerlerle yer sofrasına oturduğu fotoğrafları paylaşan bakan Soylu, "Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan... Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!” dedi. Yılmaz Özdil ne demişti?Yılmaz Özdil Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Soylu askerlerle birlikte yemek yemesini ve yer sofrasına oturmasına eleştirmiş, "38 yıldır bu memlekette gazetecilik yapıyorum, terörün en saldırgan dönemlerinde sınır karakolları gördüm, Türk askerinin postalını çıkarıp yerde yediğini ilk defa görüyorum" demişti.

ALINTIDIR