Spor hocası cinsel taarruzda bulundu, eşi susturmak istedi

semaver

Active member
Spor hocası cinsel taarruzda bulundu, eşi susturmak istedi Mersin’de yaşayan lise öğrencisi E. I., bayana şiddete karşı 6 ay evvel başladığı Muay Thai dersinde tacize uğradı. Teze nazaran 16 yaşındaki E. I., öğlen saatlerinde egzersiz yapmak için gittiği spor salonunda Muay Thai eğitmeni Özer Y.’nin cinsel saldırısına uğradı.

HAREKET GÖSTERME MAZERETİYLE İSTİSMAR ETTİ

Öğrencisini “Klinç” hareketini gösterme mazeretiyle köşeye sıkıştıran Özer Y. E.I.’yı taciz etmeye başladı. Cinsel hücuma uğrayan 16 yaşındaki çocuk talih yapıtı kurtulduğu hocasının elinden kaçarak meskeninin yolunu tuttu.

“SERBEST BIRAKILDI”

Sabah’ın haberine göre yaşadığı saldırıyı atlatamayan E.I’ya ikinci bir şok da Özer Y.’nin eşinden geldi. Maruz bırakldığı istismarın akabinde özür yerine “Adın çıkmasın diye söylüyorum, bunu diğerlerine söyleme ben sana yardımcı olacağım” formunda iletiler alan E.I savcılığa başvurdu. Yaşananların akabinde gözaltına alınan Özer Y., tabirinin akabinde hür bırakıldı, Muay Thai Federasyonu ise eğitmen hakkında soruşturma açtı.

“DAKİKALARCA CEHENNEMİ YAŞADIM”

Özer Y. hakkında savcılığa şikayette bulunan E.I maruz bırakıldığı saldırıyı şu sözlerle anlattı:

“İdman yapmak için spor salonuna gittim. Eğitmenim Özer Y. antrenmanda yardımcı olmak için yanıma geldi. Ringe girdik, birkaç dakika daha sonra hareket gösterme mazeretiyle beni taciz etmeye başladı. Ringin köşesine gdolayıp cinsel atak teşebbüsünde bulundu. Kurtulmak istedim lakin yapamadım. Dakikalarca cehennemi yaşadım.”

“EŞİ SUSTURMAK İÇİN BİLDİRİLER ATTI”

E. I. “İlk fırsatta elinden kurtulup konuta geldim. Ben özür beklerken eşi susturmak için iletiler atmaya başladı. 16 yaşındayım ancak asla susmayacağım. Bugün bana bunu yapan yarın diğerine daha kötüsünü yapar. Utanıp sıkılması gereken ben değilim, kızı yaşındaki bir çocuğa bunları yaşatanda ve gerisinde duranlarda” sözlerini kullandı.