Son dakika… İstanbul Bağcılar’daki patlama anı kameralara yansıdı

semaver

Active member
Son dakika… İstanbul Bağcılar’daki patlama anı kameralara yansıdı İstanbul’un Bağcılar ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi 203 Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın 4. katında saat 08.30 sıralarında çabucak hemen bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlama daha sonrası binada yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine hayli sayıda polis, itfaiye ve sıhhat takımları sevk edildi. Polis takımları etrafta güvenlik tedbiri alırken itfaiye grupları de çıkan yangını kısa müddette denetim altına alarak söndürdü. Patlama daha sonrası binanın çatı katında bulunan 6 kişi itfaiye takımları tarafınca tahliye edildi. hadisede rastgele bir can kaybı yahut yaralı bulunmazken, patlama kararı binadan kopan kesimler sokağa saçıldı.

“HEMEN DOĞAL GAZ VE ELEKTRİĞİ KESTİM”

Patlamayı duyunca çabucak olay yerine yardıma koşanlardan Hamdullah Demir isimli bir vatandaşlar yaşananları anlattı. Patlamanın olduğu yerde itfaiye grupları gelmeden 4 kişi tahliye ettiklerini söz eden Demir, “Sabah büyük bir gürültü geldi. Camdan baktık karşı binadan alevler yükseliyordu. Yardım etmek için dışarı çıktım çabucak doğal gaz ve elektriği kestim aşağıdan. daha sonrasında üst kata çıktık, kapının önünde alev vardı onu söndürdük. Karşı dairenin kapısı sıkışmıştı orayı zorlayıp açtık. 3-4 kişi vardı onları tahliye ettik. ondan sonrasında itfaiye gelince üst kattakileri merdivenle indirdiler” dedi.

Patlamanın yaşandığı binada itfaiye ve İGDAŞ takımlarının tespit çalışması devam ediyor.

PATLAMA ANI KAMERADA

4 katlı bir binada yaşanan patlama anları güvenlik kamerasına yansıdı. İmajlarda patlamanın tesiriyle yere molozların düştüğü ve caddenin toz ortasında kaldığı anlar yer alıyor.