Ümraniye İstanbul’da yapılan bir sokak röportajında verilen cevaplar toplumsal medyanın gündemine oturdu.
Vatandaş TV’de yayınlanan görüntüde vatandaşlar karşı karşıya geldi.
“Yağ 130 TL. Siz hala bu zihniyete sahipsiniz” diyen bir genç bayana, başka vatandaş “Şu an bir ihbar aldım, bu ihbarı da buradan açıklamak istiyorum. Bu gençler de bilmiyorum arasındaler mi, ihbara bakılırsa toplandığımız vakit AKP’yi destekleyen biri toplandığı vakit her yerden tilki üzere saldırıp CHP’den para alan gençler, Z nesli burada. Bunu da yakında ispatlayacağım” dedi.
“GENÇLİĞİMİZİ ÇÜRÜTTÜNÜZ, BU BİLGİSİZ KAFANIZLA”
Öteki bir vatandaş ise röportaja girerek, “Tayyip Erdoğan, Tayyip Erdoğan… Diğer büyük yok. Dünya başkanı… Z kuşağıymış” diyerek farklı yansılar verdi.
Birebir genç bayan bu tabirler üzerine şu karşılığı verdi:
“Gençliğimizi çürüttünüz, bu bilgisiz başınızla…”
Vatandaş TV’de yayınlanan görüntüde vatandaşlar karşı karşıya geldi.
“Yağ 130 TL. Siz hala bu zihniyete sahipsiniz” diyen bir genç bayana, başka vatandaş “Şu an bir ihbar aldım, bu ihbarı da buradan açıklamak istiyorum. Bu gençler de bilmiyorum arasındaler mi, ihbara bakılırsa toplandığımız vakit AKP’yi destekleyen biri toplandığı vakit her yerden tilki üzere saldırıp CHP’den para alan gençler, Z nesli burada. Bunu da yakında ispatlayacağım” dedi.
“GENÇLİĞİMİZİ ÇÜRÜTTÜNÜZ, BU BİLGİSİZ KAFANIZLA”
Öteki bir vatandaş ise röportaja girerek, “Tayyip Erdoğan, Tayyip Erdoğan… Diğer büyük yok. Dünya başkanı… Z kuşağıymış” diyerek farklı yansılar verdi.
Birebir genç bayan bu tabirler üzerine şu karşılığı verdi:
“Gençliğimizi çürüttünüz, bu bilgisiz başınızla…”