Şeyma Subaşı'nın aldığı nafaka ifşa edilmişti! Bankacı mahkemeye savunma verdi!

celikci

New member
Şeyma Subaşı'nın aldığı nafaka ifşa edilmişti! Bankacı mahkemeye savunma verdi!
Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı'dan aldığı aylık 125 bin liralık nafaka gündeme bomba gibi düşmüştü. 125 bin TL'lik nafakanın banka hesap görüntülerini paylaşan kişiler hakkında Şeyma Subaşı, davacı oldu. Şeyma Subaşı'nın kişisel banka hesabının görüntülerini paylaştığı iddia edilen bankacı Fulya A. hakim karşısına çıktı. Fulya A. mahkeme heyetine, “Hesap bilgilerine meraktan baktım ama asla kimseyle bu bilgiyi paylaşmadım” ifadelerini kullandı. BANKADA BÜYÜK AÇIK!Şeyma Subaşı'nın aldığı yüksek nafaka miktarı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Şeyma Subaşı'nın banka hesabının görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış ve bunun üzerine Subaşı görüntüyü paylaşanlar hakkında davacı olmuştu. Yapılan incelemede fotoğrafın, bankaya ait olarak kullanılan özel bir platformdan çekildiği, platformda oturum açan kişinin ise kredi izleme ve analiz bölümünde çalışan Fulya A. olduğu ortaya çıktı. BANKACI HAKİM KARŞISINDA!Kişisel bilgilerin, sırların ve verilerin izinsiz ve kanuna aykırı bir şekilde paylaşılması suçundan hakim karşısına çıkan banka çalışanı Fulya A. savunma yaptı. Bankacı Fulya A. savunmasında, "Hesap bilgilerine meraktan baktım, kimseye göndermedim. Zaten müfettişin telefonumda yaptığı incelemede de bir şey çıkmadı" ifadelerini kullandı. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

ALINTIDIR