Yaz devrinde usta oyuncunun diziden ayrılacağına yönelik argümanlar da Kanal D’den yapılan bilgilendirme ile geçersiz duruma düşmüştü. Lakin son gelen bilgiler Şevket Çoruh’un diziden ayrıldığını ortaya çıkardı. Usta oyuncu, 16 dönem boyunca ve tam 632 kısım rol aldığı Art Sokaklar dizisine veda etti.
Komiser Mesut karakteri ile uzun yıllardır Art Sokaklar dizisinin grubunda yer alan Şevket Çoruh, hem tiyatro tıpkı vakitte sinemaya daha fazla yönelmek istemesinden dolayı diziden ayrıldı.
Çoruh, toplumsal medya hesabından şu bildirisi paylaşarak veda etti:
“16 dönem 632 kısım boyunca Art Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.
Başta üretimcimiz Sayın Türker İnanoğlu’na, senelerca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve gerisindeki grubumuza, yayında ve üretimde emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.
“Uzaktan nazarannler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim yaşamım…”
Şevket Çoruh”
Komiser Mesut karakteri ile uzun yıllardır Art Sokaklar dizisinin grubunda yer alan Şevket Çoruh, hem tiyatro tıpkı vakitte sinemaya daha fazla yönelmek istemesinden dolayı diziden ayrıldı.
Çoruh, toplumsal medya hesabından şu bildirisi paylaşarak veda etti:
“16 dönem 632 kısım boyunca Art Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.
Başta üretimcimiz Sayın Türker İnanoğlu’na, senelerca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve gerisindeki grubumuza, yayında ve üretimde emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.
“Uzaktan nazarannler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim yaşamım…”
Şevket Çoruh”