Sevgilisiyle barışan Şeyma Subaşı’ndan uzun bir ortadan daha sonra birinci poz

Tuncay

New member
Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceklerini deklare ettiktan daha sonra gündeme bomba üzere düşen Şeyma Subaşı, ondan sonrasında da gebe olduğunu duyurarak herkesi şoke etmişti.

Akabinde bebeğini kaybettiğini duyuran ünlü isim, birkaç gün daha sonra da ayrıldıklarını açıklamıştı. Lakin ikili daha fazla başka kalmaya dayanamamış ve geçtiğimiz günlerde barışmıştı.

Alsaloussi ve arkadaşlarıyla tekne cinsine çıkan Subaşı, sevgilisinin armağan ettiği tektaşını da takmıştı.

“HAYAT ARKADAŞIMI ÖZLEDİM”

Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeni pozunu Instagram hesabından paylaştı. Şeyma Subaşı, uzun ortadan daha sonra sevgilisiyle birlikte çektirmiş olduğu fotoğrafına, “Hayat arkadaşımı özledim” notunu düştü.

MANİDAR PAYLAŞIM

Öte yandan toplumsal medya fenomeni, Mohammed Alsaloussi’nin “İlişkiyi ben bitirdim” kelamlarından daha sonra manidar bir paylaşım yapmıştı. Subaşı, gönderisinde; sözlerini kullanmıştı:

“Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. bir daha düşmekten, bir daha sevmekten, bir daha hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Yalnızca nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize inancın ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine müsaade vermeyin…”

“Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak yiğit ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin.”

MEEDO SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ve geçtiğimiz haftalarda dolandırıcılık argümanları ile karşı karşıya kalan Mohammed Alsaloussi, Sabah gazetesinden Sonat Bahar’a konuşmuştu. Meedo, “Ben kimseye ziyan vermedim. Bu dünyada çıkıp, Meedo bana ziyan verdi, makûs bir şey yaptı” diyecek tek bir insan yok. Bu niçinle epey üzgünüm. Hatta daha da üzücü zira bağım bitti. Ve Şeyma ile bağlantının bitmesini isteyen bendim” tabirlerini kullanmıştı.

“İLİŞKİYİ BİTİREN BENDİM”

“Medya, Şeyma’nın beni terk ettiğini, zira ona uydurma takılar aldığımı, geçersiz bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır o denli olmadı, Şeyma’yla alakayı bitiren bendim” diyen Alsaloussi, Şeyma Subaşı ile yaşadığı alakayı anlatmıştı.

Şeyma’ya kredi kartı verdiğini ve harcamalarının hepsinin arkadaşına belgelediğini açıklayan Meedo, Şeyma Subaşı’nı sevdiğini, aksi biçimde bu kadar fedakarlıkta bulunmayacağını lisana getirmişti. Subaşı’nın toplumsal medyada her ayrıntısı yayınlamasını, insanlara gösterip, hayatını ortada yaşamasından rahatsız olduğunu açıklayan Meedo, “Bundan hiç hoşlanmadım. Paylaştığı hayat Şeyma ve Melisa için hayli hoş bir hayattı” demişti.

AYRILIĞIN SEBEBİ!

Şeyma Subaşı’nın bu usulüne hürmet duymaktan diğer bir şey yapmadığını, hakkında berbat biri ve dolandırıcı olduğuna dair yazılar çıktığını, bunun da kendisini üzdüğünü söz etmişti: Şeyma’yı niye bıraktığım sorusunun karşılığı uzun ve kolay verilebilecek bir yanıt değil” biçiminde konuşan iş insanı; “Şeyma’yı sevdim. Hala seviyorum. Alakamız pek hayli farklı şeyden ötürü bitti. Bunlardan biri aramızdaki hürmetin bitmiş olmasıydı.

Alsaloussi, kelamlarına; Bir öbür şey de şu, benim annem Kasım ayında öldü. Şeyma’yla annem ölmeden kısa bir süre evvel tanışmıştım. Aralık ayında onunla yakınlaştım. İçimde büyük bir boşluk vardı; zira anneme epeyce yakındım. “Onunla tanıştığımda, bana karşı fazlaca düzgündü, Melisa şahane bir çocuk. Ben içimdeki boşluğu, aile hissini onlarla tamamladım” diye devam etmişti.

Mısırlı iş insanı, “O güzel biri, kalbi fazlaca uygun. Fakat Türkiye’deki biroldukça insan size karşı olduğunda, deriniz kalınlaşır ve hislerinizi göstermeniz zorlaşır. kimi vakit, yaptığı yanlışları kabul etmekte zorluk çekiyor” formunda konuşmuştu.