Sermiyan Midyat olayında yeni görüntüler!

celikci

New member
Sermiyan Midyat olayında yeni görüntüler!
Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat hakkında sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddiasıyla “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Darp olayını reddeden Midyat, “Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından Midyat, Sevcan Yaşar’a tam 41 sayfalık bir özür metni göndermiş ve arkadaşlarını araya sokarak Sevcan Yaşar’dan kendisini affetmesini istemişti. DARP VE EVE HASAR!Soruşturma dosyasında yer alan fotoğraf ve videolar kamuoyu ile paylaşıldı. Fotoğraflarda ve görüntülerde Sevcan Yaşar’ın yüzü ve vücudundaki darp izleri dikkat çekti. Mahkemeye verilen iddianamede Sevcan Yaşar’ın evden ayrılmak üzere eşyalarını topladığı sırada Sermiyan Midyat’ın “Sen benim düşmanımsın bundan sonra bütün kötülükleri yapacağım sana” gibi sözlerle tehditte bulunduğu ifade edildi. HAKARETLER DE DOSYAYA GİRDİ21 Eylül tarihli bilirkişi raporuna göre de Sevcan Yaşar’ın yaralandığının sabit olduğu ve şüpheli Sermiyan Midyat’ın video çekerek “Al bak Sevcan karısı, bak senin için çekiyorum. Bak televizyonda hiçbir hasar var mı, y...k ağızlı bak burada var mı, herhangi kırık çıkık var mı, bak yatağına bak” demek suretiyle hakarette bulunduğu Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianamede yer almıştı.

ALINTIDIR