Seren Serengil’den üzen haber! ‘Yavaş yavaş eriyorum’

Tuncay

New member
Son devirde sıhhat sıkıntıları ve verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Seren Serengil, yakalandığı Dumping Sendromu yüzünden sıkıntı günler geçirmeye devam ediyor.

Geri dönüşüm ameliyatı olması gereken lakin yaşadığı sıhhat meseleleri niçiniyle operasyonu ertelemek zorunda kalan Seren Serengil, bugün yorumculuk yaptığı ‘Söylemezsem Olmaz’ programında; son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Serengil, açıklamasında; “1.5 yıldır bende arızalar kaldı. Organlarımla alakalı dertler çıkmaya başladı. Hekim siroza çevirmek üzere olduğunu söylemiş oldu. Ameliyatı gerçekleştirmem gerekiyor yavaş yavaş eriyorum. 6 ayda 4,5 cm uzunluktan kaybettim. Kemik erimesi başlamış. Kan beynime ve kalbime pompalanmıyor. Korkuyorum” dedi.

Bir hafta sonu ya da 4-5 gün müsaade alarak ekranlara orta vereceğini lisana getiren Seren Serengil, sevenleri ve köpekleri için bu ameliyatı olacağını ve kendini toparlayacağını da kelamlarına ekledi.

Geçtiğimiz cumartesi günü de hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan Seren Serengil, kendi tabibine bir türlü ulaşamadığını belirtmiş ve “Ne yaptı da ben bu hale geldim bilmiyoruz Prof. Dr. Alper Çelik hocam bugün içimde neler var neler yok yeniden bakacak” demişti.

Serengil, kelamlarına; “Maalesef bugüne kadar gereğince sabırlı davrandığım fakat son derece lakayıt ilgisiz ben bu kadar canımla uğraşırken ameliyat görüntümü tekraren istememe karşın bana vermeyen her seferinde geçer diyen, son derece pişman olduğum bu ameliyatı yapan tabip ve hastane hakkında cürüm duyurusunda bulunacağım. 45 kiloyum bedenimde yalnızca üç kg yağ kaldı. Her an başıma bir şey gelebilir” diye devam etti ve eklemişti:

“Ben her gün yayına nasıl çıkıyorum çalışma arkadaşlarım bilir. Onları daha fazla gösterdikleri anlarda; koşa koşa tuvalete yetişmelerimi, istifra etmelerimi, baygınlık geçirmelerimi mümkün olduğu kadar yansıtmamaya; hayat gücümle yenmeye çalışsam da işimin haricinde tuvalete yakın olmayan hiç bir yere gidemiyorum. Yemek yemediğimde bir sorun yok her yemekten daha sonra düşüyorum kötüleşiyorum tuvaletten çıkamıyorum ve istifra ediyorum.”

Takipçilerini de uyaran Serengil, Söylemeyeyim dedim fakat gün geçtikçe eriyorum. Lütfen bu ameliyatları olmayın obez değilseniz… 1.5 yıldır ne çektiğimi bir bilseniz epey korkardınız..Noynoy ve Tokyo bensiz yasayamaz tek derdim bu” sözlerini kullandı.