Seren Serengil'den Sağlık Bakanı'nın aşı paylaşımına olay yorum

celikci

New member
Seren Serengil'den Sağlık Bakanı'nın aşı paylaşımına olay yorum
Sosyal medya hesabından koronavirüs aşısı için teşvik paylaşımı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu paylaşımına ünlü sunucu Seren Serengil'in yaptığı yorum damga vurdu. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Serengil söz konusu paylaşıma, 'Ben çok korkuyorum Bakanım bu aşıdan' yorumunu yaptı. Ünlü sunucunun yaptığı bu youm sosyal medyanın gündemine oturdu. Türkiye'de Aşılama Başladı Çin'den temin edilen CoronaVac aşısı, Sağlık Bakanlığı'na ait olan ' Aşı Nakil Aracı' ile İstanbul'da hastanelere dağıtıldı. İncelemeden geçen ve Türkiye Tıbbi İlaç ve Cihaz Kurumu tarafından acil kullanım onayı verilen aşıyı ilk olarak canlı yayında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu Üyeleri oldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de koronavirüs aşısını yaptırdı. Hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de Sağlık Bakanı Koca, siyasi parti liderlerini vatandaşlara örnek olmak adına aşı olmaya davet etti. Sağlık Bakanı'ndan Aşıya Teşvik PaylaşımıTürkiye'de aşılama uygulaması başlarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından önemli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmaya teşvik programı kapsamında mecliste temsil eden tüm siyasi parti genel bakanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı. Seren Serengil'den Olay Olan YorumSağlık Bakanı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yanıt veren ünlü sunucu Seren Serengil ise yaptığı yorumla gündem oldu. Son günlerde yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle sık sık gündeme gelen Serengil, 'Ben çok korkuyorum Bakanım bu aşıdan' ifadelerine yer verdi.

ALINTIDIR