Seren Serengil ve Arto arasında 'ikiyüzlü' tartışması

celikci

New member
Seren Serengil ve Arto arasında 'ikiyüzlü' tartışması
Beyaz TV ekranlarında sunuculuk yapan Seren Serengil ve Arto arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında her iki ismin birbirlerine sert ifadeler kullanması dikkatlerden kaçmadı. Kendisine ikiyüzlü diyen ve canlı yayında beraber sunuculuk yaptığı partneriyle yüzleşen Serengil’in kendisine kullanılan bu ifade karşısında oldukça sinirlendiği görüldü. Canlı Yayında GerginlikHafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı ilgiyle izlenirken programın sunucuları arasında Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali yer alıyor. Zaman zaman yaptığı çıkışlar ve kullandığı sert ifadelerle ön plana çıkan Arto, programın Salı günü ekrana gelen bölümüne konuk olan Nihal Candan’a ‘Sen kimin parasıyla lüks otelde kalıyorsun’ şeklinde bir soru yöneltmişti. Arto’nun bu sorusuna Serengil’den müdahale geldi. Serengil, Arto’ya böyle bir soru sormaması gerektiğini söylerken canlı yayında iki sunucu arasında yaşanan gerginlik ekrana yansıdı. İkiyüzlü TartışmasıProgramın dün yayınlanan bölümünde ise Serengil, Arto’ya dönerek ‘Hayatım boyunca kimse bana ikiyüzlü demedi, hiç böyle biri olmadım’ ifadelerini kullandı ve iş arkadaşının kendisine kullandığı bu sözü yeniden gündeme getirdi. Kendisine ikiyüzlü diye Arto ile programda yüzleşmek isteyen Serengil, ‘Eğer sen bana ikiyüzlü diyorsan bunun altını doldurman gerekiyor. Unutma ki sen de bizim misafirimizdin şimdi buradasın. 25 yıllık arkadaşımsın ve benim böyle bir karakterim olmadığını biliyorsun. Zaten beni o kadar çekemeyen, kıskanan paçozlar var ki sen onların ağzına laf veriyorsun’ dedi. Aralarında Küslük YokSeren Serengil’in bu çıkışı üzerine açıklama yapan Arto, kendisinin soru sorma tarzının o şekilde olduğunu ve ikiyüzlü derken o anlamda söylemediğini ifade etti. Canlı yayında bir süre bu konu üzerinde tartışan sunucular daha sonra konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve yaşanan gerginlik sonrasında aralarında bir küslük olmadığını söyledi.

ALINTIDIR