Seren Serengil, Serkan Kaya olayı ne? Serkan Kaya Seren Serengil'e şiddet mi uyguladı?

celikci

New member
Seren Serengil, Serkan Kaya olayı ne? Serkan Kaya Seren Serengil'e şiddet mi uyguladı?
Ünlü şarkıcı Serkan Kaya ve sunucu Seren Serengil arasında yaşanan gerginlik magazin manşetlerindeki yerini aldı. Serkan Kaya'nın Serengil'e şiddet uyguladığı iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Geride bıraktığımız aylarda bir düğünde karşılaşan ve aralarındaki eski bir konu sebebiyle tartışan ikilinin bu gerginliği sosyal medyaya taşındı ve iki ünlü isim sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepkisini dile getirdi. Şiddet ve Tehdit İddiasıSeren Serengil, yaklaşık 2-3 yıl önce 'Her şeyi İbrahim Tatlıses'e benziyor eleştirisini yaptığı ünlü şarkıcı Serkan Kaya ile bundan 7-8 ay önce bir düğünde karşılaştı. Aynı masada oturdukları ve aralarında gerginlik çıktığı öğrenilen ikili arasındaki ipler Arto'nun Kaya'yı eleştirmesiyle daha da gerildi. Serkan Kaya'nın kolunu sıkarak kendisini tehdit ettiğini iddia eden Serengil, sosyal medya hesabından bir video yayınladı ve şikayetçi olacağını belirtti. 'Bana Kafayı Takmış'Yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Serkan Kaya ise 'Bir arkadaş var bana kafayı takmış. Ne iş yaptığını dahi bilmiyorum. Beni ustalarımla kıyaslıyor. Haddini çok aştın S.S... Senin Baba çok kıymetliydi ama öyle bir babadan böyle bir evlat. Ailene karşı belki iyisindir ama sanat camiasına çok gaddarsın. Babandan ötürü televizyonlarda ve gazetelerde yer almışsın ama senin hiçbir fonksiyonun yok. 1-2 tane film çekmişsin ama oyunculuğun berbat' dedi. 'Yanındaki Zırto ile Sana Başarılar Diliyorum'Düğünde yaşananlarla ilgili açıklama yapan Serkan Kaya, 7-8 ay önce bir ağabeyinin kızının düğününe gittiğini ve düğünde herkes gibi kendisinin de maskeli olduğunu, düğün sahibi ağabeyine de sahneye çıkıp playback yapacağını ancak pandeminin en yoğun olduğu dönemden dolayı maskesini çıkarmayacağını söylediğini anlattı. Sahneye çıkıp 1-2 şarkı okuduktan sonra indiğini söyleyen Kaya, 'Peşime Arto mudur zırto mudur o arkadaş çıktı. Her zamanki gibi şebekliğini yaptı. Bu Seren arkadaşımız onu orada masada fişekledi tabi. O geri zekalı da onun sözüne aldanarak sahnede bana 'B..' gibi sahne yapmışsın dedi. Ben de onun üzerine o anları çeken Seren'in yanına gidip kolunu tutup nedir bu kinin sebebi diye sordum. Hakka giriyorsun, yanlış yapıyorsun benimle de uğraşma. Allah'ından bul benden uzak dur. Hastalandın ben yine senin arkadan Allah şifasını versin, daha genç dedim. Edebini bil, ahlakını bil benimle uğraşma. Sen bir kadınsın benim sana söyleyeceklerim uzun olamaz. Yanındaki zırto ile sana başarılar diliyorum' dedi. Seren Serengil'den AçıklamaSerkan Kaya'nın yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya hesabından bir video paylaşan Seren Serengil, şiddete maruz kaldığını iddia etti ve düğüne gölge düşürmemek için ve düğün sahiplerinin hatırına olayın yaşandığı dönem sessiz kaldığını ve suç duyurusunda bulunmadığını söyledi. Açıklamasının devamında ise 'Serkan Kaya denilen bir adam var ve inanın bana ben de sizin gibi birkaç kez gördüm. 3 yıl önce Cengiz Semercioğlu ile birlikte program yaparken önümüze gelen bir haberde erkan Kaya, ben İbrahim Tatlıses'i dinlemiyorum. Ben Müslüm Gürses'le büyüdüm bir söylemde bulunmuştu. Ben de çıkan bu haberler üzerine madem Müslüm Gürses'le büyüdü o zaman niye İbrahim Tatlıses'e benziyor şeklinde bir yorum yapmıştım. Adam buna çok sinirlenmiş ve bana kin tutmuş. Bu olaydan seneler sonra bir düğün oluyor ve bana saldırıyor olması son derece çirkin ve ahlaki değerlere ters. Masaya oturduğum andan itibaren bana sataşmaya başladı. Bana siz beni yıllardır doğruyorsunuz dedi. Ben de beyefendi ben sizi tanımam dedim. Onun İbrahim Tatlıses'e olan düşmanlığı benim kanıma dokundu. Tartışmamak için başka masaya geçtim. Sonra bu sahneye çıktı ama kimsenin haberi yoktu. Sonra Arto sahneye çıktı herkesi güldürdü, eğlendirdi. Ben o sırada canlı yayın yapıyordum. Bu başka masadan gelip koluma yapışıp sıkmaya başladı. Ben şaşkına döndüm. Bana o videoyu kapatacaksın dedi. Be de sen kimsin diye kızdım. Hem kolumu sıktı hem de küfür etti. Sevgilim de yanımdaydı ona bir şey demedim. Düğün sahiplerine gidip bu adamı nasıl düğüne aldıklarını sordum ve benden özür dilediler. Ben de gidip şikayetçi olmamıştım' dedi.

ALINTIDIR