Serdar Ekşi kimdir? Sedat Peker'den Serdar Ekşi ifşası

celikci

New member
Serdar Ekşi kimdir? Sedat Peker'den Serdar Ekşi ifşası
Son günlerde paylaştığı videolar ve yaptığı paylaşımlarda adından sıkça bahsettiren Sedat Peker, dün yeni bir paylaşıma yer vermiş ve yaptığı bir telefon görüşmesini yayımlayacağını söylemişti. Peker'in kiminle telefon görüşmesi yaptığı ise merakla beklenmeye başlanmıştı. Bugün yayınladığı videoda telefon görüşmesi yaptığı kişiyi ifşalayan Peker, 'Tayyip abinin damadı Serdar Ekşi ile yaptığım telefon görüşmesi' başlığını da ekledi. Peki, Serdar Ekşi kimdir? Serdar Ekşi ve Sedat Peker telefonda ne konuştu? İşte tüm merak edilenler... Serdar Ekşi (Ekşioğlu) Kimdir?Sedat Peker'in yayınladığı videoyla bir kez daha gündeme gelen Serdar Ekşi, aslen Rizeli bir iş adamıdır. Kendisinin İstanbul Beykoz'da 'Lazoil' isimli bir akaryakıt istasyonu bulunmaktadır. Ayrıca kendisi Suriye'deki Türkmenlere götürdüğü yardımlarla sık sık gündeme gelmektedir. Diğer yandan Ekşi'nin Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlarından Taha Ün'ün de yakın arkadaşı olduğu bilinmektedir. Sedat Peker'in İfşasıSerdar Ekşi ile yaptığı telefon görüşmesini yayınlayan Sedat Peker'in bu ifşası gündeme bomba gibi düştü. Peker söz konusu paylaşımında, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. Serdar Ekşi, ne demiştim... Dik duracağız. Sen benimle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz' ifadelerine yer verdi. Serdar Ekşi'den AçıklamaSedat Peker'in ifşası sonrasında açıklama yapan Serdar Ekşi, Peker'in kendisine kumpas kurduğunu öne sürerek tepki gösterdi. Suriye Türkmenlerine gönderilen TIR'larda silah ve mühimmat olduğuna dair iddiaları yalanlayan Ekşi, 'Suriye Türkmenlerine giden yardım TIR'larında ne silah ne mühimmat vardı. Keşke imkanım olsaydı da silah ve mühimmat yollasaydım. Türkmenlere silah ve mühimmat yollamak benim için olsa olsa şeref madalyası olur' dedi.

ALINTIDIR