Şenol Güneş: 2002'deki takımın ruhuna sahibiz

celikci

New member
Şenol Güneş: 2002'deki takımın ruhuna sahibiz
Şenol Güneş hedefinin Dünya Kupası'na katılmak olduğunu dile getirirken, ''Direkt olarak Dünya Kupası'na gitmeyi çok arzuluyorum. Letonya beraberliği bizi üzdü fakat yine de avantaj bizde. 3 maçta 7 puan aldık. Aynı puanları eylül ayında da alırsak Karadağ ve Cebelitarık'ı yenip Hollanda ile berabere kalsak da avantaj bizde. Gönül ister ki hepsini kazanalım. Ben ve oyuncularım Dünya Kupası'na katılmayı çok istiyoruz. Avrupa Şampiyonası'na katıldık Dünya Kupası'na da katılırsak bu takımın 5-10 yılını kurtarırız.'' dedi. '2002 yılındaki takımın ruhu var takımda'Şenol Güneş açıklamalarına devam ederken, ''Bu takımı 2002'deki takımın yerine koymuyorum. Onlar Dünya Kupası'nda 3. oldular. Şimdikiler ise sadece Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Rüştü Reçber'den örnek vereyim size. Türkiye'nin en iyi kalecisi. Çünkü hem Dünya Kupası'nda hem de Avrupa Şampiyonası'nda takıma çok büyük katkılar verdi. Şuan ki takımda da 2002 deki takımın enerjisi var. Zaman ve oyuncu farklılıkları olsa da şuanda çok iyiyiz. Önce aile ortamını oluşturmamız sonrasında o ortamda bir takım oluşturmamız gerekiyor. Biz bunu sağladığımızı düşünüyorum. ''dedi.

ALINTIDIR