Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler? Seni Çok Bekledim ne zaman yayınlanacak?

celikci

New member
Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler? Seni Çok Bekledim ne zaman yayınlanacak?
Star TV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan ve heyecanla beklenen dizi Seni Çok Bekledim'in oyuncu kadrosu ve dizinin konusu da büyük bir merakla araştırılıyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolleri paylaşacağı dizi ilk bölümüyle bu akşam Star TV ekranlarında olacak. Peki, Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var? Seni Çok Bekledim dizisinin konusu ne? İşte tüm merak edilenler... Seni Çok Bekledim Dizisi Oyuncu Kadrosu Şubat ayında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlaması beklenen Seni Çok Bekledim dizisinin başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Dizi kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Caner Şahin, Yıldız Kültür, Mustafa Uğurlu, Ali İpin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Şehsuvar Aktaş, Sibel Şişman, Mehmet Ulay, Gürkan Güzeyhuz, Hakan Ummak ve Damla Makar bulunuyor. Seni Çok Bekledim Dizisinin KonusuHayatındaki hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inan ve bu inançla yaşayan Kadir, aşka hiç ama hiç inanmayan Ayliz ile karşılaşır. Katar'ın çöllerinde bir karşılaşmayla başlayan bu aşk hikayesi Türkiye'de devam eder. Fakat bir karşılaşmayla başlayan bu masalsı aşkın önünde pek çok engel bulunmaktadır. Birbirini tesadüfen tanıyan ve büyük bir aşkla birbirlerine bağlanan Kadir ve Ayliz karşılarına çıkan engellere göğüs gerip aşklarına sahip çıkabilecek mi? Seni Çok Bekledim heyecanla beklenen ilk bölümüyle bu akşam Star TV'de. İrem Helvacıoğlu Kimdir?2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelen ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, aslen Ankaralıdır. Uzun yıllar Almanya'da kalan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ekran hayatına adım atan Helvacıoğlu, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları, No 309 ve Sen Anlat Karadeniz gibi dizlerde rol üstlendi. Öte yandan ünlü oyuncu, Kızım ve Ben, Babası, Organik Aşk Hikayeleri ve Aşkın Dili adlı sinema filmlerinde rol aldı.

ALINTIDIR