Selin Ciğerci’nin eşiyle yakınlaştığı iddia edilen Survivor sunucusu kim?

celikci

New member
Selin Ciğerci’nin eşiyle yakınlaştığı iddia edilen Survivor sunucusu kim?
Ünlü fenomen Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Gökhan Çıra’nın eşini Survivor sunucusu Melisa Emirbayer ile aldattığı öne sürülürken Ciğerci’nin bu yakınlaşmayı öğrendikten sonra Emirbayer’e şiddet uygulayıp tehditler savurduğu iddia edildi. Söylemezsem Olmaz Programının Bomba İddiasıBeyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan ve magazin dünyasında bomba etkisi yaratan iddiaya göre, Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra, Survivor’ın eski yarışmacısı ve Survivor Extra sunucularından olan Melisa Emirbayer ile yakınlaştı. İddialara göre Ciğerci, Melisa Emirbayer’e bir ürün tanıtımı için davette bulunuyor. İkili reklam anlaşması için masaya otururken Gökhan Çıra ile Melisa Emirbayer tanışıyor. Bu tanışmada Gökhan Çıra’nın Survivor’ın eski yarışmacısından bir hayli hoşlanıyor ve ‘Ben sana aşık oldum, hayatımda ilk defa böyle hissettim’ itirafında bulunuyor ancak karşı taraf bu sözleri reddediyor ve Çıra’ya evli olduğunu hatırlatıyor. Şiddet İddiasıGökhan Çıra’nın aşk itirafında bulunduğu Melisa Emirbayer’in Çıra’ya karşılık vermediği iddialar arasında yerini alırken futbolcu Çıra’nın ise ısrarcı olduğu ve Melisa’nın üzerine giderek boşanmak istediğini söylediği, bu sırada da eşi Selin Ciğerci’ye yakalandığı ortaya çıkarken olayı Söylemezsem Olmaz programında masaya yatıran Seren Serengil ise ünlü fenomen Selin Ciğerci’nin her şeyi öğrendiğini duyan Melisa Emirbayer’in hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladığını ve Selin’in yanında çalışan bir kişi tarafından eve kapatıldığını iddia etti. Yine Seren Serengil’in iddiasına göre Selin, kendisinin sokaktan geldiğini hatırlatarak Melisa’yı döverek tehditler savurdu.

ALINTIDIR