Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı! Mal paylaşımının bilgileri aşikâr oldu

Tuncay

New member
Toplumsal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktalama sonucu aldı. İkili, bugün Beykoz Adliyesi’nde görülen dava daha sonrası boşandı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları niçiniyle boşanma sonucu aldığı söz edildi.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci boşanmanın akabinde toplumsal medya hesaplarından ortak açıklama yaptı: Biz birbirimizi hayli sevdik, hayli da çabaladık lakin ne yazık ki bu ilgiyi devam ettirmeyi başaramadık.

“Zaman ne gösteririz bilemeyiz fakat özetlemek gerekirse şunu söyleyebiliriz ki motamot başladığımız üzere birbirimize sevgimizi ve hürmetimizi koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, kıymetlerimize hürmet gösteren herkese teşekkür ederiz.”

Argümanlar içinde çiftin, boşanmasına Çıra’nın ihanetinin niye olduğu yer alıyor. Ciğerci ise dün “Gökhan ile yollarımızı ayırıyoruz. Mutabakatlı biçimde boşanacağız” açıklamasını yaptı.

Hürriyet’in haberine göre; ikili, Bodrum’daki iki konutunu bölüşecek ve kozmetik şirketindeki iştiraklerini devam ettirecek. Gökhan Çıra’nın 120 milyon TL alacağı tezinin ise hakikat olmadığı öğrenildi.

Şirket üzerine kayıtlı milyonluk lüks araçların, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın ortak malı olarak kalmasına karar verdikleri öne sürüldü.

-Lamborghini Huracan: 3 milyon TL- Mercedes G63: 2 milyon TL-Cadillac Escalade: 1.7 milyon TL-Rolls-Royce: 4.5 milyon TL

“İHANET” TEZİ

Öte yandan geçtiğimiz sene de Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra’nın ihanet sebebi öne sürülerek boşanacağı haberleri gündeme bomba üzere düşmüştü.

Ciğerci’nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin bağını öğrenince; genç hanımın meskenine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

“İFTİRA ATIYORLAR”

Selin Ciğerci, “kimselerle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor ‘Anne olamayacaksın’ diyor, biri ‘Cinsiyet değiştirdin’ diyor. Biri de ‘Aldatılması normal’ deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!” demişti.

“ÇOCUĞUM OLSA HAYATIM TAMAMLANIR”

Çocuk sahibi olma konusundaki niyetlerini de paylaşan Selin Ciğerci, “Çocuklarım olursa ömrüm tamamlanır üzere hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Artık çocuk evlat edinmek istiyorum” dedi.37 yaşındaki fenomen, “Eşimle bir arada müracaatlarımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurtharicinde müracaat yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. hayatım onlar olsun istiyorum” tabirlerini kullanmıştı.

37 yaşındaki fenomen, “Eşimle birlikte müracaatlarımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurt haricinde müracaat yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. hayatım onlar olsun istiyorum” diye konuşmuştu.