Selin Ciğerci: Çocuk konusu benim için kapandı!

Tuncay

New member
Toplumsal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra’nın iki yıllık evliliklerini noktalaması büyük yankı uyandırmıştı. İkili, 10 Eylül cuma günü Beykoz Adliyesi’nde görülen dava daha sonrası boşanmıştı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları niçiniyle boşanma sonucu aldığı söz edilmişti.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, boşanmanın akabinde toplumsal medya hesaplarından ortak bir açıklama yapmıştı: Biz birbirimizi epey sevdik, fazlaca da çabaladık lakin ne yazık ki bu ilgiyi devam ettirmeyi başaramadık. Vakit ne gösteririz bilemeyiz lakin özetlemek gerekirse şunu söyleyebiliriz ki motamot başladığımız üzere birbirimize sevgimizi ve hürmetimizi koruyarak ayrıldık. Özelimize, ömrümüze, kıymetlerimize hürmet gösteren herkese teşekkür ederiz.”

BOŞANMANIN PERDE GERİSİ

Gündem olan boşanmanın akabinde Ciğerci, Tv 8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına bağlanarak olayların perde ardını anlattı. Ünlü fenomen açıklamasında şu sözleri kullanmıştı: Sabah ‘Günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma sonucu aldık. Biz sabah kalkıyoruz, tıpkı yerde iş yerindeyiz, akşam birebir evdeyiz… Gün ortasında işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor… bu biçimde tatsızlıklar insan ömründe oluyor. Birinci boşanan da ben değilim. Şunu söyleyebilirim memnun bir biçimde evlenmiştim, keyifli bir biçimde ayrıldım. Gökhan biraz agresif bir adam. Sorumluluklar büyüyünce daha gergin olabiliyor. Bu da bağlantımıza yansıdı.

“HAYALİMİN PEŞİNDEN KOŞACAĞIM”

Ünlü fenomen, daha öncesinde Deniz Akkaya ile tartışmasına niye olan çocuk sahibi olma hususuyla ilgili ise şöyleki konuşmuştu: Beni tek üzen şey çocuk planlarımızdı. Biz evlat edinmeyi düşünüyorduk lakin boşanınca bu hayalim yarım kaldı. Tüm dünya üstüme gelse ben hayalimin peşinde koşacağım. Kimse pürüz olamayacak. Gökhan’ın ömrüne biri de girebilir. Herkes keyifli olsun.

Evvelki akşam Gülben Ergen’in Kuruçeşme konserine gelen ve spor üslubu ile dikkat çeken Ciğerci, gazetecilerle konuşarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Muhabirlerin “Bekarlık sultanlık mı?” sorusuna Ciğerci “Benim için değil. Zira ben evliliğe, sisteme bağlı bir hanımım. Ben o denli düşünmüyorum” karşılığını verdi.

“GÖKHANLA BARIŞABİLİRİM”

Eski eşi Gökhan Çıra ile sık sık görüştüğünü söyleyen Ciğerci, “yine evlenir misiniz?” sorusuna ise “Olabilir, niye olmasın? yine evlenebilirim, Gökhan’la da barışabilirim. Allah herkese her şeyin iyisini versin” diyerek, evliliğe kapılarını açık bıraktı.

Öte yandan çocuk konusunun kendisini için kapandığını söyleyen Selin Ciğerci “Olmuyor malesef, o husus kapandı. Allah isteyen herkese nasip etsin” tabirlerini kullandı.