Selahattin Baki: FETÖ, Fenerbahçe taraftarını sokağa dökmek istiyor

celikci

New member
Selahattin Baki: FETÖ, Fenerbahçe taraftarını sokağa dökmek istiyor
Şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan sarı lacivertlilerde maç sonu mücadelenin VAR hakemi Mete Kalkavan'a tepkiler büyüktü. FETÖ'cü olmakla suçlanan Mete Kalkavan hakkında kulüp yöneticisi Selahattin Baki,''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum; Futbolun içinden FETÖ'yü temizleyin lütfen'' dedi. ''FETÖ'cü zihniyet Fenerbahçe ile uğraşıyor''FETÖ'nün hala Türk futbolunun içinde olduğunu dile getiren Baki, ''FETÖ'cü zihniyet bilerek Fenerbahçe taraftarının sinir uçlarıyla oynuyor. İnsanlar sokağa döküp kaos yaratma peşindeler. Bu kadar açık ve net konuşuyor. Fenerbahçe bundan önce iki defa bu yapının operasyonuna maruz kaldı. Biz iyiyiz yada değiliz bunun kararını futbolseverler verir. Ama ofsayt olan golü verirsen olmaz. Bunu kabul etmeyiz'' diye konuştu. ''Mete Kalkavan'ın aile ilişkilerini açıklayın''Maçın VAR hakemi Mete Kalkavan'a ağır eleştirilerde bulunan Baki, ''Bu şahıs bir kaç hafta önce yine bizim maçta ofsayt olmayan pozisyonda ofsayt diye golümüzü iptal etti. Bu kişinin kim olduğunun araştırılıp Türk halkının önüne çıkarılmasını devletimizden istiyoruz. Kalkavan'ın aile ilişkilerini ve geçmişi açıklayın. Açıklamazsanız biz açıklarız. Bu VAR sisteminin içinde çalışanların kim olduğunu, bu firmayı çok iyi biliyoruz. Galatasaray maçında da karşımıza çıkan bu şahıs hakkında gereken ne ise yapılmalıdır. Türk futbolu iyi bir yere gelecekse bu yapının tamamen futboldan temizlenip yeni bir düzenin kurulması gerekiyor.'' dedi. ''Temizleyin bunları futboldan''''Ortada kötü bir niyet var ve bu Fenerbahçe'ye karşı. Camiamız bunları yemiyor. Bu kirli ilişkileri olan insanları açıklayın ve futbolumuzu temizleyin. Benim en sevdiğim şey futbol fakat artık bu spordan bıkkınlık yaşayacak pozisyona geldim. Cumhurbaşkanımız da futbolsever, lütfen bir temizlik yapın.'' şeklinde konuştu.

ALINTIDIR