Sekiz yavru köpeği yakarak öldürdüler!

celikci

New member
Sekiz yavru köpeği yakarak öldürdüler!
Edirne’nin yoğun olarak kullanıldığı NATO Köprüsü olarak bilenen Bosnaköy yakınlarında dehşete düşüren bir olay gerçekleşti. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler ildeki hayvanseverlerin besleme alanı yaptığı alandaki 8 yavru köpeği canice yakarak öldürdü. Çıkan duman ve kokular nedeniyle bölgeye giden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olayın ardından bölgeye gelen Edirneli hayvansever Mürvet Taşvur, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. Minik köpeklerin annesi ise yavrularının başından bir an olsun ayrılmadı. “BU NASIL BİR DÜNYA? HİÇ Mİ ALLAHTAN KORKMADINIZ?”İldeki hafyanseverler olarak her hafta gelip hayvanları ve yavruları beslediklerini belirten Mürvet Taşvur, gördüğü manzara karşısında isyan etti. Taşvur, “Bana bir haber geldi. Bir avukat arkadaşım haber verdi. Bölgede birçok yavrunun yakıldığını söyledi. Nasıl geldiğimi bilmiyorum. Zaten hastayım, elim ayağım tutmuyor. Koşa koşa geldim. Manzarayı siz de görüyorsunuz. Bu nedir? İçki içiyorlar, ateş yakıyorlar. Bu nasıl bir dünya? Tamam, içtiniz ama bunlardan ne istediniz, bunları niye yaktınız? Her hafta dernekler gelip besleme yapıyor. Hiç mi Allahtan korkmadınız? Evladınız yok mu, çoluk çocuğunuz yok mu? 15 senemi bunlar için mücadeleye veriyorum. Bu kadar mı merhametsiz olunur” dedi. JANDARMA CANİ OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI!İhbarın üzerine olay yerinde gelen jandarma ekipleri çevrede incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yavru köpekleri ise Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgeden aldı.

ALINTIDIR