Şehit babası Şehmuz Kaya: Semra Hoş bir teröristtir, esasen birden fazla öyleydi

erkan_623

New member
HDP’li vekil Semra Güzel’in terörist sevgilisi Volkan Bora ile birlikte çekilmiş fotoğrafları açığa çıktı. Gara şehidi polis memuru Vedat Kaya’nın babası Şehmuz Kaya ise yaptığı açıklamada, “HDP’li terörist sevgilisi Semra Güzel’i mecliste görür görmez güya oğlum bir daha şehit oldu” diyerek şunları söylemiş oldu:

“BUNLARIN MUHTARINDAN TUT EN ÜSTTEKİNE KADAR KANDİL SEÇİYOR”

HDP’nin bir siyasi parti olmadığını ve Kürtleri temsil etmediğini söyleyen Kaya, “Biz, Kürt olarak bunu biliyoruz. Ben Kürtlüğümden gurur duyuyorum. Ben bir şehit babasıyım. Bunların muhtarından tut en üsttekine kadar Kandil seçiyor. Köy köy, kasaba kasaba gezerek milleti tehdit ediyorlar, ‘Bunlara oy vereceksiniz’ diye. Bunlar aslına bakarsanız daima PKK ile irtibatlılar. Bunlar yarın bir gün Allah göstermesin bir savaş çıksa bunlara kimse sırtını dönmesin sakın. Bunlar devleti arttan vurur. Benim için şu anda oğlum güya bir daha şehit oldu. Hala o bayan elini kolunu sallıyor ve mecliste geziyor. Bunun üzere daha fazlaca var. HDP vilayet binasında Remziye Tosun, Saliha Aydeniz, Mithat Sancar ve Selahattin Demirtaş benim tanıdığım birkaç tane daha var. Bunların hepsi PKK ile yan yanadır. PKK ve Kandil bunları seçiyor. Ben 64 yaşındayım. Bir Kürt olarak bu insanların ortasında yaşıyorum. Bunların ne olduğunu bilmiyor muyum” diye konuştu.

“BUNLAR PKK’YA YARDIM VE YATAKLIK YAPAN KİŞİLERDİR”

Bu durumu kabul etmediklerini kaydeden Kaya, “Bu teröristi biri deşifre etmiş. Allah razı olsun onu deşifre edenden. Başkaları de birebirdir. HDP hala o mecliste duruyorken benim vicdanım bunu kabul etmiyor. Bunları gördüğüm vakit epeyce üzülüyorum. Güya bugün oğlum bir daha şehit oldu. Benim oğlum polis, devletin vazifesini yapsın, sen gel oğlumun yolunu kes, oğlumu silah zoruyla al, daha sonrasında git 6 sene azap et, orada şehit et. daha sonrasında sen de devletin maaşıyla PKK’lılarla sevgili ol. bu biçimde bir şey olabilir mi? Onların hepsini tanıyorum. Burada 85 milyon beşere sesleniyorum. Şayet sizin vicdanımız kabul ediyorsa, bu biçimde benimki de kabul eder. Yani bir terörist nasıl devleti temsil eder? Allah’tan reva mı? Yani bu hala elini kolunu sallıyor, bilmem nereye gidecek” halinde konuştu.

HDP’li vekilin meclisten çıkarılmasını isteyen Kaya, “Daha bunun lamı cimi mi var? Hakim ve savcılara da sesleniyorum. Anayasa Mahkemesi’ne de sesleniyorum. Hala neyin delilini bekliyorsunuz? Fotoğraf ortada, her şey ortada. Bu kadar insan ispat gösteriyor. Benim çocuğumu filan yerden aldı. Bunlar ispat değil de nedir? Bu kadar insan palavra mı söylüyor” sözlerini kullandı

KAYNAK: İHA