Sedat Peker'e kırmızı bülten çıkarıldı mı? Bakan Soylu açıkladı

celikci

New member
Sedat Peker'e kırmızı bülten çıkarıldı mı? Bakan Soylu açıkladı
Son günlerde yaptığı paylaşımlar ve ortaya attığı iddialarla gündemden düşmeyen Sedat Peker, yayınladığı videolarla adından sıkça bahsettiriyor. Paylaştığı videolarda ortaya attığı iddialarla gündeme gelen Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'te açıklama yaptığı anlarda sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam etti. Bakan Soylu ise gündeme dair çok önemli açıklamalara yer verdi. Bakan Soylu Canlı Yayında Soruları Yanıtladıİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk TV'de canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son günlerde hakkında çıkan iddialar ve Sedat Peker'in yaptığı açıklamalarla ilgili sorulara yanıt veren Soylu, buradaki hedefin kendisi değil direkt olarak Türkiye olduğunu söyledi. Peker'in daha önce paylaştığı bir videosunda kendisi için kullandığı 'Dönüş biletimdin' sözlerine yanıt veren Soylu, 'Organize suç şüphelisinin bu iftiralarının hepsi saçmalıktır. Hepsi saçmalık, sapkınlık var. Bir sapkının sözleri ciddiye alınamaz. Bunu ortaya çıkaracak bir tek karine yok' dedi. Canlı yayında bu açıklamaların yapıldığı sırada Sedat Peker ise sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. 'Bu İddialarla Muhatap Değiliz'Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, 'Bir organize suç şüphelisinin, suçlusunun, yıllarca Türkiye'de herkesin bildiği, tanıdığı, hayatının nereden geldiği belli olan bu ismin iftiraları, iddiaları saçmadır. Bu iddialarla muhatap değiliz. Bunu doğru bulmuyoruz. Birinci ve ikinci videoda dikkat ederseniz şahsımla alakalı hiçbir şey yok. Hepimiz eski Türkiye'yi biliyoruz. Bir delinin, her türlü sapkınlığın içerisinde olan kişinin söylediği ipe sapa gelmez sözler olarak görmedim. İstihbaratımızda binlerce elemanımız var. Terör örgütleri ile ve diğer organize suç çeteleri ile nasıl mücadele ettiğimizi biliyoruz. Bazen en büyük uyuşturucu kaçakçılığını onlar vasıtasıyla öğreniyoruz' dedi. 'Hedef Türkiye'Türkiye'ye karşı bir operasyon olduğunu dile getiren Soylu, hedefin kendisinin değil Türkiye olduğunu söyledi ve 'Türkiye bugün siyasal istikrarı nasıl sağlıyor? Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi var ve Türkiye'de siyasi istikrar var. Ne yapmak lazım? Hepimiz unuttuk, üst üste Türkiye'deki terör saldırılarını. Her gün bir bombanın patladığı, İstanbul'da alışveriş merkezlerinin kapanmayı göze aldığı günler vardı. Ben olayın tamamen fotoğrafını görüp, eski Türkiye'nin son kalıntılarını süpürmeye geldiği andan itibaren birileri devreye girdiler' dedi. Kırmızı Bülten Çıkarıldı Mı?Sedat Peker'e kırmızı bülten çıkarılıp çıkarılmadığı ile ilgili merak edilen soruya yanıt veren Soylu, 'Kırmızı bültenle ilgili hemen müracaat ettik. Hem İstanbul, hem Bursa, hem de İzmir'den araması var. Peker'le ilgili müracaat ettik. İnceleme bölümüne aldılar. FETÖ'cüleri de böyle yaparlar' dedi. 'Hayatımın Hiçbir Yerinde Bir Araya Gelmedim'Sedat Peker'le karşılaşıp karşılaşmadığına dair soruyu yanıtlayan Bakan Soylu, 'Ben bu adamla hayatımın hiçbir yerinde bir araya gelmedim. Uzaktan bir cenazede gördüm, çirkin bir şekilde gördüm. 50-60 tane adam. Aman Allah'ım bu nasıl bir şey dedim. Çok yıllar önce. Onun dışında hiçbir ortak halim söz konusu değildir' ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR