Sedat Peker’den “mülteci” açıklaması: Bana faşist demişlerdi sonuç ortada

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Organize cürüm örgütü kurduğu nedeni öne sürülerek hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker Ankara Altındağ’da öldürülen Emirhan Yalçın ve daha sonrasında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Peker toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:

1-Kıymetli dostlarım, Ankara vilayetimizin Altındağ ilçesinde mültecilerin saldırısına uğrayan genç kardeşimiz Emirhan Yalçın’ın ömrünü kaybetmesi (Yüce ALLAH rahmet etsin) ve bir arkadaşının da faydalanması üzerine, etraf sakinlerinin reaksiyon göstermesi üzerine olayların çığrından…

2-…çıktığını gördük. Bence Emirhan Yalçın kardeşimiz şehittir zira devletin malını, mahallenin namusunu korumak için ölmüştür. Hiç latife yapmıyorum, kendisi sivil şehit kabul edilmelidir. Ancak olaydan daha sonra toplanan halkın ortasından kimilerinin yağmaya kalkışması üzere olaylar…

3-…asla kabul edilecek bir şey değildir. Suriyeli göçmenler ülkemize birinci gelmeye başladıkları vakit içinderda bir yazı kaleme almıştım. Bayanlar, çocuklar, yaşlılar, sermayesi olan iş adamları, sanatkarların ülkemizde kalmasına müsaade verilmeli, geri kalan genç nüfus da ülkesini…

4-…korumak için savaşmak üzere ülkelerine gönderilmelidir demiştim. Hem sağ bölümden birebir vakitte sol kesitten çok fazla tenkit almıştım. Benim faşist olduğumu, ırkçı olduğumu söylemişlerdi. Sonuç ortada. Hem sağcılar, hem solcular yanıldılar, akılcı olanlar kazandılar.

5- 4 sene evvelden yapılan açıklamalarda 40 milyar dolar Suriyeli göçmenler için harcadığımızı söyleyip gurur duyuyorduk lakin son 4 yıldır sayı hiç yenilenmedi. En güzel ihtimalle 70 milyar dolar paramız bu uğurda yok oldu. Dünyada met isminde bir uyuşturucu var.

6-Esrardan ve kokainden epey daha tehlikeli. Şu an Türkiye’nin Bursa, Isparta, Antalya, Ankara, Adana, İstanbul, İzmit ve Kayseri vilayetlerinde devasa yükseklikte oranda tüketilmekte. Hitler’in askerlerinin dayanıklılığını artırmak için yaptırmış olduğu uyarıcıdan en az 10 kat daha…

7-…kuvvetli bir uyarıcı. Fiyatı kokainden çok ucuz olduğu ve başı uzun olduğu için gençler tarafınca hayli talep ediliyor. Bu uyuşturucunun en makûs yanı, tüm uyuşturuculardan daha ziyanlı olması. Birkaç seniçin daha sonra insanın bedenini çürütüyor. 8- Bu uyuşturucunun en büyük özelliği beşere güç vermesi ve merhamet hissini büsbütün ortadan kaldırmasıdır. Dünyadaki met üretiminin yüzde 40’ı İran’daki imalathanelerde yapılıyor. Yüzde 60’ı da Tayland ve Malezya’daki imalathanelerde yapılıyor.

8- Bu uyuşturucunun en büyük özelliği beşere güç vermesi ve merhamet hissini büsbütün ortadan kaldırmasıdır. Dünyadaki met üretiminin yüzde 40’ı İran’daki imalathanelerde yapılıyor. Yüzde 60’ı da Tayland ve Malezya’daki imalathanelerde yapılıyor.

9-Bizim ülkemizde tüketilen met’in tamamı İran’dan gelmektedir. Son günlerde doğruluğu yüzde yüz olan bilgilere göre fiyatı hem ucuzlamış, birebir vakitte neredeyse bir tane alana bir tane de eşantiyon veriliyor hale gelmiştir. Bunun bence hiç bir mantığı yok.

10-Benim başımda beliren tek fikir bu uyarıcının kullanılması çoğaltılarak ülkemizde yapılmak istenen sokak hareketlerinde bu unsurları de kullananların kullanılmak istenebileceğidir. Birinci okunduğunda size saçma gelebilir fakat bu hayli önemli bir durumdur.

11-Met denen uyuşturucuyu alanlar adeta zombiye dönüşmekteler. Endişe denen şey beyinlerinden çıkmakta, merhamet ise büsbütün ortadan kalkmaktadır. Devlet vazifelilerinin neredeyse satışı hür olan bu uyuşturucu çeşidinin süratli bir biçimde üzerine gitmeleri gerekiyor.

12-Daha evvel de söylemiş olduğim üzere, halkı tahrik etmek için fazlaca daha büyük provokasyonlar yapacaklar. Bize düşen, mülteciler tarafınca haksızlığa uğrayan kızlarımızı, gençlerimizi legal müdafaa hakkımızı kullanarak korumaktır.

13-Ancak yağma şekli ya da toplumsal hadiselerden da kesinlikle kaçınmaktır. Kimsenin ekmeğine yağ sürmemeliyiz kardeşlerim. Akıllı olan, düşmanının planına safça davranarak asla hizmet etmez.

Odatv.com