Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil sahnede barıştı!

Tuncay

New member
Yaşadığı önemli sıhhat sorunları niçiniyle uzunca bir müddetdir tedavi nazarann ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski günlerine geri döndü. Sıhhat sorunlarını atlatan Mehmet Ali Erbil’in, birkaç ay evvel yaptığı açıklamalar niçiniyle Seda Sayan ile bozulmuştu.

BUZLAR ERİDİ

Fakat eski iki dost, ortasını düzeltti. Erbil, Seda Sayan’ın Kuruçeşme konserini bastı. Ünlü şovmen, “Ah Palavra Dünya” müziğini söyleyerek ünlü müzikçinin yanına gitti.

“SÜRPRİZLERİN EN BÜYÜĞÜ”

Her şeyden habersiz sahnede müzik söyleyen bir çocuk annesi Sayan “Allah Allah. Sürprizin en büyüğü” kelamlarıyla memnunluğunu lisana getirdi.

Müzikçi, üç çocuk babası Erbil’e “Seni seviyorum” derken, ünlü şovmen ise “Her yeri pespembedir. Pembe Mutlu’m benim” sözlerini kullandı. Ayrıyeten Seda Sayan’ın dansı da toplumsal medyada en çok konuşulanlar içinde yer aldı.

TOPLUMSAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bugün de Mehmet Ali Erbil ile sahniçin çekilen fotoğrafını toplumsal medya hesabından paylaşan Seda Sayan, ünlü şovmeni etiketledi ve gönderisine; “Kardeşim sahnemdeydi” notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Erbil, arkadaşı Tolga Ulu’nun, “Geçmişi biraz daha pak olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu hanımı hala çalıştırıyorlar” kelamını Instagram hesabından paylaşmıştı.

Erbil, akabinde katıldığı televizyon programında, “Seda Sayan, iki yıldır beni aramadı. Bir sefer bile sıhhat durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı ama Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sıhhat durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar” demişti.

Ünlü şovmenin paylaşımına ve açıklamalarına pek kızan Seda Sayan, “Allah, ıslah etsin. Allah, müstahakkını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için efor sarf etseydi. Ancak maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor” kelamlarıyla ünlü şovmene karşılık vermişti.

Akabinde ikilinin içinde eski defterler açılmış ve Sayan, Erbil’e ağır bir suçlamada bulunmuştu. daha sonrasında da paylaşımını silmişti.

Bunun üzerine yeni bir paylaşım yapan Mehmet Ali Erbil, yanılgı yaptığını açıklamış ve Sayan’dan özür dilemişti. Ardından Seda Sayan da paylaşımında yanlış bir tabir kullandığını açıklamıştı.