Seçil Gür’den Serdar Ortaç-Chloe Loughnan cevabı!

Tuncay

New member
Serdar Ortaç, “Chloe Loughnan’la evliliğinizden çocuk sahibi olamadığınız için bir burukluk var mı içinizde?” sorusuna sert cevap vermişti: Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü! Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim.

İrlandalı modele bugüne kadar 700 bin TL nafaka ösöylemiş olduğini söyleyen popçu, “Dava açtı, meskenime haciz getirdi. Neredeyse çay kaşıklarımı bile alacaklar. İşin enteresanı, avukatını onunla ben tanıştırdım. Tanıştırdığım avukat artık benimle uğraşıyor. Evlendikten daha sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor. Bayana borcu bitmiyor. 50 yıl daha sonra evlilik kurumu kalkar, o denli hissediyorum” demişti.

Ortaç’ın bu açıklamalarının akabinde Chloe Loughnan’a toplumsal medyada reaksiyon gelmişti. Makus yorumlar karşısında sessizliğini bozan model, hakkındaki suçlamalara karşılık vermişti.

Loughnan, “Sabırlı olmaya uğraş ettim. Beşerler benim hakkımda palavra söylerken, sessiz ve saygılı kaldım. Ancak unutmayın, her kıssanın iki yüzü vardır ve benim tarafımı bilseydiniz, yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız. Allah her şeyi görür” halinde konuşmuştu.

“ÜÇÜNCÜ BİREYE NE DÜŞER HERKES BİLİYOR”

Bir yıldır bir arada olduğu kendisinden 16 yaş büyük meslektaşı Serdar Ortaç’tan (51) iki ay evvel sessiz sedasız ayrılan müzikçi Seçil Gür’den de açıklama geldi.

Evvelki gün Bodrum Azka Otel’de sahneye çıkan Seçil Gür, Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan içindeki nafaka tartışması sorulunca gerildi.

Hoş müzikçi, “İki kişi içinde yaşanan hadisede üçüncü şahsa ne düşer herkes biliyor. Umarım tatlılıkla çözülür. Kimse mağdur olmaz” tabirlerini kullandı.

“SEÇİL’İ ÖZLÜYORUM”

Ortaç, “Seçil Hanım’ı özlüyor musunuz?” sorusunu, “Özlüyorum olağan hoş bir ilgimiz vardı ancak yürümedi. Şu an ikimiz de fazlaca yoğunuz, konserlerime odakladım“ formunda yanıtlamıştı.

Seçil Gür ise “Serdar’ın sevgilisi diye anılmasından daima kaçındım” formunda konuşurken, “yine bir ortaya gelebilir misiniz?” sorusuna ise “hiç bir şeye kesin demem, Allah ne yazdıysa onu görürüz. Bilmiyorum” karşılığını vermişti.

1 MİLYON TL TAZMİNAT!

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan, 2014 yılında evlenip 2019’da yollarını resmen ayırmıştı. Ünlü popçunun, 1 milyon TL tazminatı 24 ay taksitle ödemeyi kabul ettiği haberleri basına yansımıştı.