Rosier: Türkiye'nin en iyi takımda oynuyorum Rosier, Beşiktaş'ta kalacak mı?

celikci

New member
Rosier: Türkiye'nin en iyi takımda oynuyorum Rosier, Beşiktaş'ta kalacak mı?
24 yaşındaki Fransız sağ bek,'' İstanbul kocaman bir şehir ve Paris'ten daha iyi. Güzel ve yardımsever insanlar var. Açık söylemek gerekirse çok beğendim. Sezon da mükemmel gidiyor. Ligde zirvedeyiz ve kupada da finaldeyiz. Her şey iyi gidiyor'' ifadelerini kullandı. 'Taraftarın olmaması büyük hayal kırıklığı'Fransız sağ bek Beşiktaş'ın yakaladığı başarıyı takımdaki arkadaşlık ortamına bağlarken, ''Herkes herkesle gülüp eğleniyor. Hepimiz çok iyi anlaşıyoruz. İyi oyunculara sahibiz ve iyi bir takımımız var. Tüm bunlar bir araya geldiğinde başarılı sonuçlar da geliyor. Hocamız, tüm oyuncuların ve personelin güvendiği biri. Bu sezon bizim için en iyisi çifte kupa kazanmak olacak. Pandemi dolayısıyla maçların seyircisiz olması beni ise büyük hayal kırıklığı. Beşiktaş taraftarını biliyoruz. Hepsi mükemmeller. Maçlar seyircisiz olmasına rağmen stadyumun girişinde, antrenmanda ve otel önlerinde bizlere desteklerini her zaman veriyor. Umarım kendileriyle stadyumda da tanışırım'' dedi. ' Türkiye'nin en iyi takımındayım'Takımda daha önce Fransa liginde oynayan oyuncuların da olduğunun hatırlaması üzerine Rosier,''Bu harika. Rachid Ghezzal ,Aboubakar, Georges-Kévin Nkoudou, Fabrice Nsakala gibi oyuncularımız var. Aynı dili konuşuyoruz ve kendimizi ifade edebiliyoruz. Bakıldığında bu bir avantaj. Onlar çok iyi insanlar onları tanıdığım için çok mutluyum. Fransa'da Dijon'da oynadığım dönemden daha iyi durumdayım. Yıllar geçtikçe de deneyim kazanacağım. Dijon Ligue 1'de hedefleri olmayan bir takımdı. Fakat ben şuanda Türkiye'nin en iyi takımında oynuyorum.'' ifadelerini kullandı. Rosier, Beşiktaş'ta kalacak mı?Sezon sonunda ne yapacağı konusunda ki sorulara da cevap veren Rosier,''Kendimi iyi ve kendimden emin hissettiğim yerde olacağım. Şuan sezonu Beşiktaş'ta bitirip şampiyon olmayı hedefliyorum. Sonrasına bakacağız'' açıklamasını yaptı.

ALINTIDIR