Rosie O'Donnell İrlanda, Trump ve yeni Hulu belgesel filmi hakkında

Suzan

New member
Rosie O'Donnell bir görüntülü görüşme hakkında “Bu benim çello değil,” dedi ve gri bir aşk koltuğunda gri bir kapüşon ve şık kahverengi bardaklarda oturuyordu.

New York'ta bir Perşembe sabahıydı. Aktris, komedyen ve eski talk show moderatörünün Ocak ayından beri yaşadığı Dublin'de öğleden sonra ışığı yakındaki bir pencereden akın etti. Çello kira ile geldi.

Birçok ünlü, Donald J. Trump'ın kazandığı 2016, 2020 ve 2024 seçimlerinde yurtdışına taşınma hakkında konuştu – Barbra Streisand, Cher ve Amy Schumer dahil.

Bayan O'Donnell aslında bundan geçti.

Başkan Trump hakkında, “Bir daha kazanacağını hiç düşünmemiştim” dedi ve geçen yıl Pennsylvania ve Michigan'daki Pamala'daki başkan yardımcısı Kamala Harris'ten gördüğü televizyon kliplerini gündeme getirdi. “Ama dedim ki,” Eğer yaparsa, hareket edeceğim “ve terapistim:” Peki, gerçek bir plan yapalım. “

Böylece Bayan O'Donnell'in tüm bunları bir muhabirle tartışmak için çekinceleri vardı.

İrlanda vatandaşlığı başvurusu henüz onaylanmadı ve bunu tehlikeye atmak için bir şeyler yapmaktan endişe ediyor. Teknik olarak konuşursak, o ve otistik olan ve olmayan en küçük çocuk kili -hala sadece ülke.

Bunun dışında, Bayan O'Donnell'in başvurmak istediği bir belgesel var: “Umut: Otizm için Köpeklerin Gücü”, gözaltına alınan insanların köpekleri hapishanede eğittiği, köpeklerin onlar gibi ailelerle bir araya getirildiği bir programın tarihi.

Bayan O'Donnell, İrlanda'nın birkaç hafta önce “The Tonight Show” a eşdeğer olan “The Late Late Show” da ortaya çıktı. Ülkedeki yeni hayatı hakkında konuştu, Bay Trump'a karşı bazı hakaretler yarattı ve öngörülebilir gelecek için orada kalacağına dair her göstergeyi verdi.

Ancak odağının büyük bir kısmı, kısmen her şeyden ilham alan belgesel, hüküm giymiş katil olan Lyle Menendez ile olası ilişkisi.

İnsanlarda iyiliği bulun

Bayan O'Donnell, elbette, 2006 yılından bu yana Bay Trump ile birlikte, çapa kadını Barbara Walters'ın bir sohbet festivali olan “View” a geldiğinde kayıp.

Sergide, Bay O'Donnell, Miss USA için bir adayın dahil olduğu, Bay Trump ile alay ettiği, saçlarını yüzüne çevirdi ve iç taklit olarak teslim ederken, bir tartışma tedavisi hakkında aşırı olumlu raporlara yanıt olarak alay etti.

Bay Trump, “manzara” ve Bayan Walters'a şahsen dava açmakla tehdit etti. Bayan Walters, işleri düzeltmek için onu aradı. Bay Trump kısa süre sonra tüm kablo mesajları üzerinde ortaya çıktı ve Bayan O'Donnell “Wacko” ve “Fat” olarak adlandırdı ve Bayan Walters'ın kendisine Bayan O'Donnell'e pişman olduğunu söyledi.

Bir yıl sonra, Bayan O'Donnell yükselen incelemelere rağmen gösteriden ayrıldı. Ancak Bay Trump ile olan davası hiç bitmedi. Bulvar gazetelerindeki süpermarkette, her zaman şüphelendiği ancak kanıtlayamadığı, fonlar, vergi sahtekarlığı ve banka sahtekarlığı suçlarını ihlal etmekten suçlu olan Bay Trump ve Michael Cohen'in çalışmasıydı.

NY, Otisville'deki Federal Düzeltme Tesisinde hapsedilirken, Bay Cohen Cuma günü bir telefon görüşmesinde Bayan O'Donnell'den bir mektup aldı. “O kadar iç açıcı ve şefkatliydi ki aslında punk yapacağımı düşündüm” dedi. Sonra Bay Cohen'i hapishanede ziyaret etti ve onunla hapishanede ve Bay Trump'ın 34 yıllık raporların tahrif edilmesinden hüküm giymesinden önceki günlerde temas etti.

Garip yataklar yapan bir siyaset vakası gibi görünebilir, ancak tartışmalı insanlarda iyi bulma alışkanlığı olan Bayan O'Donnell için oldukça tipik bir davranıştı.

Arkadaşları, ABD Ordusu Rezervinin eski askeri olan Lynndie England, Abu Ghraib hapishanesinde mahkumların kötüye kullanılması nedeniyle Bağdat'a zulüm gördü. Bayan O'Donnell, 2005 yılında mahkeme prosedürü sırasında Bayan İngiltere'ye döndü ve Irak adaletsizlikleri nedeniyle bir günah keçiye dönüştüğüne inanıyordu.

Ve kar amacı gütmeyen bir haber web sitesi olan Intercept'teki 2016 seçimlerinde Rus müdahalesi hakkında gizli belgeler düzenledikten sonra ulusal savunma bilgilerinin devredilmesinden suçlu olan eski askeri şirket olan gerçeklik kazananları var. Duruşma sırasında Bayan O'Donnell, Bayan Winner'ın annesi Billie-Speiten-Davis ile temasa geçti ve daha sonra podcast'inde bir eş kazandı.

Ancak Bayan O'Donnells arasında hiçbir dostluk, kardeşi Erik'den birinci derece cinayetten hüküm giymiş olan ve ebeveynleri Jose ve Kitty Menendez'in öldürülmesi nedeniyle mahkum edilmeden mahkum olan Lyle Menendez ile olandan daha şaşırtıcı değil.

Kardeşler 1996 yılında yargılanırken, Bayan O'Donnell, “Larry King Live” hakkında bir röportaj verdi, burada kardeşlerin çocuk olarak taciz edildiğine ve cinayetlerin herhangi bir şekilde bir kendini savunma eylemi olduğuna inandığını söyledi.

Kısa süre sonra Lyle Menendez'den bir mektup aldı.

İçinde ona desteği için teşekkür etti ve kişisel bir yerden söylediklerinin doğru olduğunu “bildiği” inancını açıkladı. Bayan O'Donnell yaptı: O ve kardeşlerinin babası tarafından rahatsız edildiğini söyledi.

Ama o zaman onu ona çevirmedi.

“Bu noktada, ailemde veya terapimde yakınlarda cesaret edemedim,” dedi geçen hafta.

Bayan O'Donnell, 2022'de Menendez Brothers hakkında bir belgesel gördükten sonra, Tikkok'ta davasını tartıştı ve ebeveynlerinin travma ve umutsuzluk duygusundan öldürdüğü cinsel istismardan kurtulan olduklarına dair inancını doğruladı.

Kısa bir süre sonra, Lyle Menendez onunla konuşması için onunla konuşması için konuşmasını söyledi.

O'Donnell, ilk konuşmasının iki ya da üç saat sürdüğünü söyledi.

“Sonra beni düzenli olarak sahip olduğun tablet telefonundan aradı,” dedi. “Bana hayatını hapishanede ne yaptığını anlatacaktı ve hayatımda ilk kez güven ve savunmasız olmak ve heteroseksüel bir adamı sevmek için yeterince emin oldum.”

Bazı arkadaşları endişeleri söyledi. “'Ro, o bir katil” dediler.

Koltuk altlarını uçurdu ve daha sonra onu hapishanede ziyaret etti ve burada ayaklarında sessiz olan Labrador Retriever ile çok sayıda mahkmatm gördü.

Bayan O'Donnell, Bay Menendez'e bunun nasıl yasal olabileceğini sordu ve ona bir programdan kör, engelli gaziler ve otistik çocuklarla eğitilmesi ve yerleşmesi gerektiğini söyledi. Bayan O'Donnell'in program boyunca kil için bir köpek almasını önerdi.

Bayan O'Donnell ilk başta huzursuz hissettiğini söyledi. Clay, ünlü statüsünün farkında olan çok sözlü bir çocuk ve eş O'Donnell, yüksek nitelikli bir hizmet köpeği olmadan çalışamayan birinin önüne atlamak istemiyor. Ancak Bay Menendez ona endişelenmemesi gerektiğini söyledi: Köpekler gerektiği gibi dağıtıldı.

Bir yıl sonra bir köpek için onaylandı.

Bayan O'Donnell, günde iki hafta hapishaneye geçirdi ve burada bir yıl olan Silahlı Yırtıcı İzleme Zamanı olan Carlos Aguirre tarafından bir yıl olan siyah bir Labrador karışımı olan Kuma ile eğitildi. (Köpek esas olarak otistik çocukla çalışmasına rağmen, köpek ve bir yetişkin arasındaki yoğun eğitim gerçekleşir.)

Kuma eve geldiğinde hemen sesle bağlandı. “Tondaki farkı hemen fark ettim,” dedi. “Otistik çocukların diğer annelerinden duyduğum tüm hikayelerin doğru olduğunu öğrendiğimde şok oldum.”

Böylece Bayan O'Donnell, program hakkında kısa bir belgesel çekmeye karar verdi. Hilary Estey McLoughlin ve Terrence Noonan Gazilerinin 1990'ların sonlarındaki talk -show'larının sonucu 22 Nisan'da Hulu'da yayınlanacak.

Yeni bir hayata uyum

Belgesel sırasında, Bayan O'Donnell Project 2025, Miras Vakfı tarafından oluşturulan ve potansiyel bir ikinci Trump konsepti için sağcı bir gündem belirleyen bir belgeyi okuyun. Bay Trump'a inandığında, 1. günde diktatör olacağına inanıyordu ve 2025'te bu projenin cumhurbaşkanı olarak yapacağı için belirli bir plandan başka bir şey yansıttığını söylediğinde ona inanmadı.

“Trajik dünya olayları beni her zaman duygusal olarak söndürdü” dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bence Vietnam Savaşı'nın TV'de akşam yemeği sırasında küçük bir çocuk olarak görülmesi ve haberlerde dayanılmaz grafik korkusu görmesi.”

İlk Trump terimi onun için zayıfladı.

“İnanılmaz zordum, çok fazla içtim” dedi. “Ama korkuluklar vardı.”

Kampanyanın son birkaç haftasında hazırlık yaptı. Sadece her ihtimale karşı.

“Pasaportumu yeniledim, Clay'in pasaportunu yeniledim” dedi. “Kardeşimin pasaportu var. Tüm kuzenlerimin pasaportları var. Ama ben asla gezgin değildim.”

İrlanda'ya taşınma garip hissetti, ancak ne kadar sevdiğini çok şaşırttı.

“Nerede baktığımda bu ülkede kendimin düşüncelerini ve ailemin ve İrlandalı çocukluğumun yansımalarını görüyorum” dedi. “Biz yüzde 100 İrlandalıyız. İrlandalı Katolik kimliğimin çok büyük bir parçasıydı ve geri dönerek, eve gelmek çok zor açıklamam veya anlamam benim için geliyor.”

İnsanların alışılmadık derecede dost olduğunu söyledi. Ona halka yaklaşırsanız, bunu “Amerika Birleşik Devletleri dışında yüzde 1000” hissettirecek şekilde yaparsınız.

Ancak, İrlanda Başbakanı Micheál Martin'in bir televizyon görünümü sırasında Oval Ofis'te Bay Trump ile tanıştığını izlediği hoş olmayan bir an vardı.

Gürcistan Cumhuriyetçisi Marjorie Taylor Greene, Bay Martin'in temsilcisi olan Right Haber Outleti Real America'nın sesinden bir muhabir olan Brian Glenn, Bayan O'Donnell'in neden sadece “ülkeye talihsizlik getirirlerse” oraya gitmesine izin verdi.

Bay Martin sandalyesinde kaçmış gibi görünüyordu. Ancak soruyu önleyebildi çünkü Bay Trump, Bayan O'Donnell'in kendine hakaret ettiği iyi bir soruyu söylemek için atladı.

Bundan sonra, Bayan O'Donnell Bay Martin, ciddi bir toplantı sırasında bir konuşma konusu haline gelmenin isteksiz olması gereken bir mektup gönderdi. Cevap vermedi.

Bay Trump'la yaklaşık 20 yıldır devam eden bir davada başka bir bölümdü. Ancak Bayan O'Donnell'in çeşitli kazazık, suçlular ve diğer kötü şöhretli insanlarla ilişkiler kurma yeteneği göz önüne alındığında, sormak adil görünüyordu: İçinde yaşamak için iyi bir yer görebilir mi?

“Yok,” dedi.